Alexandru Pelici / Foto: Captură Digi Sport

Video I se pregătește ceva? Ce a declarat Pelici după ce FC Argeș a pierdut în ziua comemorării lui Dobrin

articol scris de Digi Sport
26.08.2023, 15:11
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Alexandru Pelici (49 de ani) este antrenorul alături de care FC Argeș spera să pornească perfect în Liga a 2-a, în așa fel încât obiectivul echipei, promovarea în SuperLiga, să fie atins încă din primul an de la retrogradare.

Startul de sezon este însa slab pentru piteșteni. Au fost trei rezultate de egalitate, iar acum a venit înfrângerea cu Chindia, scor 0-2 într-un meci jucat la Mioveni, dar considerat pe teren propriu.

Pelici recunoaște că după trei egaluri și o înfrângere cu FC Argeș, demiterea sa nu ar fi o surpriză prea mare

După meci, Pelici a avut un discurs echilibrat, ca de obicei, dar a lăsat de înțeles că o demitere a sa de la FC Argeș nu l-ar surprinde. Ar fi a treia plecare a unui antrenor de la Liga a 2-a, după cele ale lui Dragoș Militaru, de la Chindia, și Dan Alexa, de la FC Brașov. 

Din păcate înfrângere. A venit acest moment, când absolut aveam nevoie de victorie, cu gândul ăsta am plecat la drum, înaintea meciului, din păcate nu am reușit. A fost un joc de uzură, în care Chindia a atacat rapid și a contraatacat. Noi am încercat să-i desfacem, am luat acel gol din prima repriză, după care trebuia să riscăm mai mult. 

Ne-am creat câteva ocazii și am început să sperăm, dar din păcate nu am reușit să finalizăm situațiile create.  Mai mult, a ieșit și acel penalty de nicăieri și așa s-a scris istoria cestui joc. 

Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm pentru că era o zi importantă pentru noi, era o sărbătoare pe care trebuia să o respectăm (n.r. comemorarea lui Dobrin). Suntem cu toții vinovați, începând cu mine, și vom vedea ce va fi în continuare. 

Cu totul altele erau planurile. Azi se împlinesc două luni de când am început pregătirea și ne vedeam cu toții cu mai multe puncte în zestre. Vom vedea ce va fi. Este și o criză de rezultate, și de joc. Precedentele două jocuri a fost doar de rezultat.

În momentul în care te apuci de fotbal îți dorești să joci și să antrenezi cât mai sus, la cluburi cât mai galonate. Vom vedea ce va fi, nu pot să vorbesc nimic depsre viitor pentru că nu știm dacă el va exista sau nu va exista. Mă refer la mine ca antrenor aici. Orice este posibil. Nu e vorba despre frică sau despre nimic altceva.

Dar atunci când lucrurile nu merg așa cum îți dorești, sunt lucruri firești să se schimbe ceva. Și cel mai la îndemână este să se schimbe antrenorul. Suntem deja în etapa a 4-a, au fost deja schimbați doi antrenori, așa că orice se poate întâmpla. Știu că am încercat să fac tot ce am știu mai bine și vom vedea ce va fi”, a explicat Alexandru Pelici la finalul jocului. 

  • Pe 26 august, în urmă cu 71 de ani, venea pe lume Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist dat de FC Argeș fotbalului românesc. Unul dintre numele imense care au pășit pe gazoanele din România, fotbalistul pentru care Real Madrid și Juventus erau gata să-i facă o mulțime de concesii lui Nicolae Ceaușescu pentru a-i oferi dreptul să activeze în străinătate. Dobrin a decedat la 60 de ani, în 2007. La meciul în care a fost comemorat Dobrin a fost prezență și Gica, soția regretatului om de fotbal.
  • 22 de sezoane a jucat Nicolae Dobrin la Dinamo Pitești și FC Argeș Pitești
  • 47 de jocuri și 6 goluri are Dobrin pentru naționala României
Gica Dobrin, înainte de meciului FC Argeș - Chindia / Foto: Captură Digi Sport

Video cu declarațiile lui Alexandru Pelici, la finalul meciului FC Argeș - Chindia 0-2

Etichete: alexandru pelici , gicu dobrin , gica dobrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Pe ce loc a încheiat Dennis Man în topul celor mai buni jucători din Serie B, după ce a promovat cu Parma

Exclusiv Jucătorul de la FCSB care nu a fost ”ochit” și adus la echipă de Gigi Becali: ”Mi-au zis că e Maradona!”

Foto A rupt tăcerea la 4 zile după ce s-a retras din tenis și ”a fost dată dispărută”

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”