Nicolae Grigore, 36 de ani, a crescut la juniorii Rapidului

Exclusiv Nicolae Grigore a plecat de la Rapid, dar n-a semnat cu FRF

16.01.2020, 08:55
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

A produs agitaţie la Rapid declaraţia lui Adrian Mutu, făcută la prezentarea sa ca selecţioner U21, că Nicolae Grigore este unul dintre secunzii săi.

Cu o zi înainte, marţi, Grigore anunţase conducerea şi pe Daniel Pancu despre oferta primită de la federaţie, propunere la care nu dăduse niciun răspuns pentru că nu avea prea multe detalii. Dovadă că miercuri dimineaţă s-a dus la antrenamentul Rapidului.

Anunţul lui Mutu însă a produs o reacţie în lanţ în Giuleşti, totul încheindu-se cu instalarea lui Fane Grigorie în locul lui Nicolae Grigore.

Nicolae Grigore a fost înlocuit la Rapid, dar el nu a semnat cu FRF

"Da, o situaţie ciudată. Nu mai sunt la Rapid, dar încă nu sunt nici la naţionala de tineret. Pentru că eu nu am semnat nimic, nici nu ştiu cum arată contractul care mi se va propune. Probabil că unii ar putea fi supăraţi pe mine, dar ăsta este adevărul. Iar discuţia cu federaţia, cu Adrian Mutu, am acceptat-o pentru că este vorba despre echipa naţională, nu despre o altă echipă de club.

În mod normal nu ar trebui să vorbesc despre aceste lucruri în presă, dar nu aş vrea ca suporterii Rapidului şi Daniel Pancu să rămână cu altă impresie.

Cu Pancone am vorbit, nu ştiu însă cu ce idee a rămas. Am vrut să fac publică situaţia pentru că dacă nu ar fi aşa, dacă adevărul ar fi altul, aş putea fi contrazis. Dar nu are cine să o facă pentru că aşa s-a întâmplat. Sunt convins că Daniel (n.r. Pancu) va găsi cele mai bune soluţii la echipă, iar Rapid va promova la finalul campionatului. Am ajuns să-l cunosc în aceste luni", a declarat Nicolae Grigore.

Etichete: nicolae grigore , daniel pancu antrenor rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

Istvan Kovacs l-a lăudat pe Kyros Vassaras, într-un interviu de pe site-ul UEFA. Ce spune despre finala Europa League

”Răzvan Lucescu a mai răpus un mit”. Fostul conducător din SuperLiga, impresionat de performanța românului

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”