Daniel Pancu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Probleme la Rapid! Giuleştenii nu l-au convins pe Daniel Pancu să preia echipa, iar calificarea în play-off e în mare pericol

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 17:10
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Rapid a anunțat despărţirea de antrenorul Nicolae Grigore, după ce giuleștenii au pierdut partida cu Unirea Slobozia, scor 1-2.

La interviul de după meci, "Grig" a spus că, în mare parte, decizia este deja luată, iar la aproximativ o oră distanță, Rapid a anunțat că antrenorul principal al giuleștenilor a decis să demisioneze.

Seara s-a aflat că Daniel Pancu este antrenorul vizat să încerce imposibilul, adică victorii în ultimele două etape după ce în cele patru jocuri din 2021 s-a pierdut de două ori şi două meciuri s-au terminat la egalitate.

Daniel Pancu nu preia Rapidul. Mihai Iosif antrenor principal

UPDATE 17:10: Rapid a confirmat numirea lui Mihai Iosif în funcția de antrenor principal. Acesta va conduce echipa până la finalul sezonului.

"Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid", a declarat Mihai Iosif.

Mihai Iosif revine în postura de antrenor principal și va conduce echipa până la finalul sezonului. 💬 „Am onoarea de a...

Posted by FC Rapid 1923 on Monday, 15 March 2021

UPDATE 16:50 Aseară, Daniel Pancu era antrenorul care urma să preia Rapidul începând de astăzi. A avut loc o întâlnire între Victor Angelescu, acţionarul Rapidului, şi Daniel Pancu, liber după ce a plecat de la Poli Iaşi, dar totul s-a amânat pentru astăzi. Nici azi nu s-a ajuns la o înţelegere şi totul a picat, după cum a anunţat Dan Filoti la emisiunea Liga Digisport.

În aceste condiţii, "secundul" Mihai Iosif va conduce echipa la jocul decisiv cu Dunărea Călăraşi, duminică, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe digisport.ro.


Stirea iniţială

Daniel Pancu, la un pas de revenirea la Rapid!

Inițial, clubul nu și-a dorit să ia o decizie la cald, însă Nicolae Grigore a fost cel care și-a dat seama că nu va putea reuși să scoată echipa din această situație și a preferat să își prezinte demisia. Giuleștenii s-au grăbit să oficializeze despărțirea tocmai pentru a putea numi rapid un nou antrenor, iar, din informațiile digisport.ro, Daniel Pancu este favorit să preia banca tehnică.

Pancu va avea o discuție decisivă cu conducătorii Rapidului în această seară, iar acesta ar urma să lucreze în finalul acestui sezon cu staff-ul lui Nicolae Grigore.

Dacă fostul atacant din Giulești va ajunge la o înțelegere cu Rapid, așa cum susțin sursele digisport.ro, "Pancone" își va stabili mâine programul, iar marți va conduce primul antrenament, luni fiind zi liberă pentru giuleșteni.

Pentru Pancu ar fi o revenire la Rapid după aproximativ șapte luni. În august 2020 părăsea funcția de președinte, iar în luna martie a aceluiași an era demis din postura de antrenor.

  • Pancu a antrenat ultima oară în Liga 1, la Poli Iași, în perioada august 2020 - ianuarie 2021

După eșecul de la Slobozia, Rapid a rămas pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la două lungimi în spatele locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat de Universitatea Cluj, care are un meci în plus.

Giuleștenii mai au de disputat două meciuri în sezonul regulat, în urma cărora se poate stabili soarta clubului din acest sezon: cu Dunărea Călărași, acasă, și Metaloglubus, în deplasare.

Clasamentul din Liga 2

VIDEO Rezumatul meciului Unirea Slobozia - Rapid 2-1

Etichete: rapid , liga 2 , daniel pancu , nicolae grigore , unirea slobozia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

S-a scris istorie în SuperLigă: borna impresionantă atinsă în sezonul 2023/2024

Exclusiv Verdict fără dubii dat în direct: OUT de la Rapid! ”Vor fi schimbări mari”

Citeşte şi

Prioritatea lui Rareș Pop, ”perla” de 800.000€ a celor de la Rapid, înainte de mutarea în Giulești

Exclusiv Ce urmează pentru Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”