Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad / Foto: Sport Pictures.

Exclusiv Stadionul din Arad, inaugurat fără spectatori? UTA avea în plan un eveniment grandios

09.05.2020, 22:09
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Lucrările stadionului din Arad se apropie de final, iar UTA abia așteaptă să debuteze pe noua arenă din oraș. Din păcate, acest lucru s-ar putea realiza fără spectatori.

Chiar dacă fotbalul va reveni în perioada următoare în România, mai mult ca sigur meciurile se vor juca fără spectatori. Din informațiile pe care le deține Laszlo Balint, antrenorul liderului din Liga 2, stadionul ar urma să fie finalizat în luna august.

Laszlo Balint: ”Debut fără spectatori? Din păcate da!”

”După toate probabilitățile, din păcate da! Noi ne dorim să jucăm cât se poate de repede acolo, previziunile pentru finalizarea stadionului ar fi undeva prin luna august, din ce am vorbit cu responsabilii pentru finalizarea stadionului.

Este clar că toată suflarea fotbalistică arădeană își dorește terminarea cât mai rapidă a stadionului, dar din ce se preconizează, accesul spectatorilor în perioada următoare va fi destul de dificil de realizat”, a spus Laszlo Balint, pentru Digi Sport.

Sărbătoare triplă la Arad? Posibila promovare, inaugurarea stadionului și aniversarea întârziată cu suporterii

Pandemia le-a dat planurile peste cap arădenilor. Aceștia au vrut să inaugureze noul stadion cum se cuvine. În plus, și sărbătoarea de 75 de ani a clubului a fost anulată.

”Este un aspect pe care noi l-am fi dorit indeplinit chiar în aprilie, la această aniversare de 75 de ani a clubului nostru. Din păcate, toată lumea a fost în carantină și am fost obligați să organizăm online niște evenimente care să ne facă pe toți să înțelegem că suntem la un club de tradiție, vechi în fotbalul românesc.

Există această posibilitate în momentul în care putem avea și suporterii lângă noi și dacă și programul ne va permite să organizăm un eveniment prin care să sărbătorim aniversarea de 75 de ani a clubului și, de ce nu, și eventuala promovare. Ne gândim din ce în ce mai serios la ce avem de făcut pentru sezonul următor”, a mai spus Laszlo Balint.

  • Noul stadion din Arad ar fi costat în jur de 14 milioane de euro și va avea 12.000 de locuri

Balint, despre meciurile fără spectatori: ”Este un minus categoric pentru noi acest detaliu”

UTA Arad se numără printre echipele care se bucură de suportul publicului în meciurile din Liga 2. Fanii ”Bătrânei Doamne” au venit în număr mare la meciurile de pe micuțul stadion ”Motorul” din Arad.

”Toată lumea știe că, cel puțin la meciurile de pe propriul stadion, am fost sprijiniți de un public numeros. Este un minus categoric pentru noi acest detaliu destul de important, de altfel. Este o situație generală, e adevărat că, cel puțin la nivel de Liga 2, nu foarte multe echipe se pot lăuda cu un aport consistent din partea publicului.

Noi suntem un caz fericit. Va trebui să ne descurcăm și așa. Una peste alta, din păcate, fotbalul fără spectatori devine o certitudine în viitorul imediat. Rămân la părerea că acest fotbal jucat pe stadioane goale nu are absolut niciun farmec și sper să depășim cât se poate de repede această situație și să ne revedem cu toții pe stadioane”, a mai punctat antrenorul UTA-ei Arad.

Etichete: liga 2 , stadion , uta arad , laszlo balint


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Ce relație ai cu Valentin Mihăilă?”. Dennis Man a răspuns imediat și l-a descris în câteva cuvinte pe colegul de la Parma

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Citeşte şi

Video Unirea Slobozia e campioana Ligii 2, după victoria contra Corvinului Hunedoara

Video Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul 1-0. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”