Victor Angelescu, în platoul emisiunii Digi Sport Matinal / Foto: Captură Digi Sport.

Exclusiv Victor Angelescu, despre implicarea lui Clotilde Armand în reabilitarea bazei Pro Rapid: "Nu va fi exclusiv a noastră"

articol scris de Octavian Vasilescu
22.02.2021, 15:56
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Primăria Sectorului 1 a anunțat oficial, într-un răspuns pentru Digi Sport, că vrea să reabiliteze baza sportivă Pro Rapid.

Patronul echipei Rapid, Victor Angelescu, spune că întreaga comunitate s-ar bucura de baza din Bulevardul Laminorului, nu doar formația din Liga 2: "Ar fi foarte bine dacă baza Pro Rapid ar ajunge la Primăria Sectorului 1 și dacă s-ar reuși reabilitarea ei.

Victor Angelescu: "Baza Pro Rapid va fi folosită de întreaga comunitate, nu doar de Rapid"

În primul rând cred că ar fi un lucru bun pentru locuitorii Sectorului 1, ar putea beneficia cu toții de această bază. Copiii ar avea unde să facă sport, toată comunitatea s-ar bucura de Pro Rapid. Desigur că și noi am fi interesați să închiriem baza dacă va fi reabilitată.

Nu ar fi posibil să se reabiliteze baza și să fie folosită exclusiv de Rapid. Noi am putea ajunge la o înțelegere cu Primăria Sectorului 1 și să folosim baza contra cost, dar în niciun caz în mod exclusiv. Rapid este un club privat și nu ar fi posibil așa ceva. Ar fi un lucru bun dacă primarul s-ar implica în acest proiect", a spus Angelescu, pentru Digi Sport.

Așa arată acum baza Pro Rapid

Galerie Foto

Primăria Sectorului 1 vrea să reabiliteze baza Pro Rapid

Într-un răspuns oferit pentru Digi Sport, Primăria Sectorului 1 anunță edilul Clotilde Armand este gata să readucă la viață baza Pro Rapid: "În prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanțelor. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului București și în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiții aici, potrivit legii.

După ce va fi preluată în administrare, Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitarea și modernizarea Bazei Pro Rapid pentru a o reintroduce în circuitul sportiv. În acest mandat, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a propus să reabiliteze cel puțin două baze sportive cu scopul aducerii lor în circuitul sportiv național", anunță Primăria Sectorului 1, într-un răspuns pentru Digi Sport.

În apropierea bazei Pro Rapid se află și baza Laromet, din care au mai rămas în picioare doar porțile de fotbal.

VIDEO Baza Pro Rapid, zonă de excludere

FOTO Cum arată în trecut baza sportivă Pro Rapid 

Întreg complexul sportiv din Bulevardul Laminorului a fost sechestrat de ANAF, ca urmare a datoriilor acumulate. Clădirile de la Pro Rapid sunt ale omului de afaceri George Copos. Mircea Rednic și Mircea Lucescu au pregătit echipele Rapidului care au adus ultimele două titluri în Giulești în această bază.

Baza sportivă Pro Rapid a fost inaugurată în 1998, după sosirea în Giulești a antrenorului Mircea Lucescu.

Galerie Foto

Etichete: galerie foto , patron rapid , complex rapid , florin motroc rapid , baza pro rapid , primaria sectorului 1 , clotilde armand rapid proiect , victor angelescu , baza sportivă pro rapid , pro rapid paragina , clotilde armand


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Video Fotbaliștii FCSB-ului au urcat în tribune după eșecul cu Universitatea Craiova! Ce au scandat

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

A auzit acuzațiile la adresa lui Cristiano Bergodi și a răbufnit

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”