Marius Lăcătuș și Gabi Balint, la stadionul Steaua / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ce spune Balint despre viitorul Stelei: "Nu se va încerca acum promovarea în Liga 1, să fie atenți cu cine se asociază"

articol scris de Digi Sport
30.05.2021, 20:42
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Steaua a promovat în Liga 2 după ce a trecut de CS Afumați la baraj, dar Gabi Balint nu este convins că "militarii" vor putea visa prea curând la accederea în Liga 1.

Steaua va evolua în Liga 2 în noul sezon, dar dacă nu-și schimbă forma juridică nu poate obține drept de promovare. Gabi Balint spune că Steaua nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a se organiza în vederea noului sezon, astfel că se așteaptă ca "militarii" să atace promovarea în stagiunea 2022/2023:

Ce spune Balint despre viitorul Stelei: "Nu se va încerca acum promovarea în Liga 1, să fie atenți cu cine se asociază"

"Am avut emoții. M-am bucurat pentru promovare, după golul din început am văzut meciul liniștit. Ne supunem regulamentului, dar să știți că Steaua reprezintă un nume mare în țara asta. Problema nu este să vină un privat, important este ca cei din club să fie atenți cu cine vor face asocierea. Nu vreau să se mai întâmple ce s-a întâmplat în 2003.

Cred că va fi bine, este un club cu un palmares extraordinar, cu un stadion extraordinar, nu are datorii, este un club curat. Cred că va fi bine pentru Steaua în viitor. Această promovare este un fapt împlinit. Dacă Steaua nu va promova din primul an în Liga 1 nu va fi o problemă. Faci totul pas cu pas.

Parteneriatul privat trebuie făcut de acum, categoric. Sunt niște oameni dornici, care vor să intre, dar depinde și de Armată. Să vedem cum vor face această înțelegere. Trebuie studiată foarte bine această problemă, nu făcută de pe o zi pe alta. Anul viitor va fi mai mult unul de adaptare la Liga 2, iar anul celălalt se va încerca promovarea, asta este părerea mea", a spus Gabi Balint, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Anunțul făcut de Ogăraru după ce Steaua a promovat în Liga 2: "Vor fi două luni de foc". Ce se întâmplă cu Oprița

Ogăraru spune că își dorește ca antrenorul Daniel Oprița să rămână la Steaua: "Am controlat meciul de la început până la final, dar a fost această emoție a promovării. Ne-am dorit foarte mult să ajungem în Liga 2. Ne-am fi dorit tare mult să-i avem pe suporteri pe stadion, dar vom sărbători alături de ei în Ghencea.

Pentru Liga 2 le promitem că vom face tot posibilul să aliniem o echipă care să se bată pentru primele locuri. Urmează două luni de foc, agitate, în care vom avea mult de lucru. Măcar noaptea aceasta să o păstrăm pentru a ne bucura. Ne dorim ca Oprița să rămână, cum să nu? Ne dorim să rămână în continuare!", a spus Ogăraru, pentru Digi Sport.

Chiar dacă UEFA permite participarea echipelor departamentale în cupele europene, Steaua nu poate evolua în Liga 1 sub actuala formă.

VIDEO Rezumatul meciului CS Afumați - Steaua 1-2

Roș-albaștrii s-au impus și în meciul retur, de la Afumați, după o partidă pe care au dominat-o de la un cap la altul. Pacionel a marcat pe final, din penalty, golul victoriei și a spulberat toate emoțiile legate de promovarea în Liga 2.

VIDEO Bucuria steliștilor după promovarea în Liga 2

Etichete: gabi balint , george ogararu , promovare liga 2 , liga 3 , digisport special , baraj liga 2 , cs afumati , steaua promovare liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 1-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii au deschis scorul rapid

Video Primul meci ca titular, prima gafă pentru Andrei Vlad! Marcatorul a cerut schimbare imediat după gol

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Citeşte şi

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian