Daniel Oprița / Foto: Sport Pictures

Daniel Oprița, total nemulțumit după ce CSA Steaua a spulberat Dinamo II: "Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei"

articol scris de Digi Sport
27.03.2021, 18:33
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo II, scor 4-0, și a revenit pe primul loc în Seria 4 din Liga a 3-a. În ciuda rezultatului excelent, Daniel Oprița, tehnicianul "militarilor", "a pus tunurile" pe jucătorii săi.

La finalul meciului, Daniel Oprița a surprins prin asprimea cu care și-a criticat elevii. Antrenorul lui CSA Steaua a fost total nemulțumit de atitudinea cu care aceștia au tratat confruntarea și și-ar fi dorit ca scorul să fie mult mai mare.

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua: "Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei"

"Sunt supărat de modul în care au tratat meciul jucătorii mei, le-am spus-o de la început să fie concentrați. Nu mă interesează echipa, că vin cu juniori sau altfel de jucători, noi trebuie să jucăm la fel și să ne concentrăm la fiecare meci la fel. Nu mi-a plăcut jocul astăzi, nu mi-a plăcut cum au jucat, fără reacție, așa… cu frâna de mână.

Cu frâna de mână trasă, eu nu vreau! Asta le-am spus și la pauză și m-a nemulțumit lucrul ăsta. Aș vrea și de la ceilalți care intră, să-și dorească, nu contează că e 4-0, 5-0, eu te bag ca să îmi arăți că vrei să joci, să începi titular. Dacă intri așa și nu vii cu ceva în plus, e clar că nu vrei mai mult.

Am fost dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o, aș fi vrut să joace altfel. Trebuie să joci de plăcere, terenul a fost bun, dar până la urmă bine că e o victorie și sper ca la meciul viitor să văd altă atitudine. Nu mă interesează cum a tratat Dinamo, eu am văzut la noi o lipsă de concentrare. Nu vreau să critic, dar vreau să se schimbe atitudinea", a declarat Daniel Oprița la finalul jocului.

Grație acestui succes, Steaua și-a recăpătat poziția de lider în seria a patra, cu 33 de puncte strânse în primele 13 etape. Pe locul secund se află FCSB 2, cu 31 de puncte. Podiumul este completat de Progresul Spartac (22p).

Sistemul de promovare pentru acest sezon în care avem 100 de echipe în Liga 3

După cum s-a desfășurat Seria 4 din Liga 3 până acum, sunt șanse mari ca Steaua și FCSB II să ocupe primele două locuri la finalul sezonului regulat. După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

  • Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
  • Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2. Având în vedere clasamentul de la finalul turului, în finala pentru promovare s-ar putea înfrunta, printre altele, CS Afumați / FCSB II - Steaua / Mostiștea Ulmu.

Etichete: csa steaua , daniel oprita , antrenor csa steaua , csa steaua dinamo 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Citeşte şi

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

Video Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul 1-0. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”