Florin Gardoș / Foto: captură Digi Sport

Gardoș nu este prieten cu Chiricheș, dar se revoltă. ”Mă apucă nervii. Am ajuns să-l facem impostor?”

articol scris de Digi Sport
07.06.2022, 11:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul echipei naționale a României, a fost pus la zid după gafele pe care le-a comis în partida Muntenegru - România 2-0, din Liga Națiunilor, gafe care au precedat cele două reușite ale gazdelor.

Gardoș nu este prieten cu Chiricheș, dar se revoltă. ”Mă apucă nervii. Am ajuns să-l facem impostor?”

În apărarea fotbalistului de la Sassuolo a sărit și Florin Gardoș (33 de ani). Foși colegi la FCSB, Gardoș a subliniat că nu a păstrat relația apropiată cu Chiricheș, dar asta nu l-a împiedicat să ia atitudine și să spună că fundașul central ”a păcălit fotbalul”.

"Nu am vorbit cu Vlad. Oricum, nu pot să zic că am păstrat legătura de-a lungul timpului, ne-am văzut cu diferite ocazii, dar cam atât. A recunoscit și el că a greșit. Ca fundaș central se întâmplă, iar când greșești, se întâmplă imediat.

Mie mi se pare că prea se exagerează cu reacțiile după meci. Dacă ai 73 de meciuri la echipa națională și greșești în 7 dintre ele, 10% greșeli... adică despre meciurile bune se vorbește mai rar.

Mie mi se pare că a făcut o campanie bună pentru Mondial, chiar foarte bună în unele meciuri. Acum, după meciul ăsta, am ajuns să vorbim... că mă apucă un pic nervii. O să ziceți că sunt subiectiv, dar am ajuns să-l facem impostor pe Chiricheș, că a păcălit fotbalul? Hai să fim serioși”, a spus Gardoș.

Gardoș, despre Chiricheș: ”Am pățit-o și eu  la FCSB, într-un meci cu U Cluj”

Chestionat, totuși, cum comentează faza de la golul al doilea, când Chiricheș a dat pe lângă minge și a căzut, Gardoș a replicat:

”Nu știu ce a fost la acea fază. Cred că am pățit și eu într-un meci cu U Cluj, când eram la FCSB. Probabil i-a rămas puțin mingea în spate, a simțit mâna adversarului, a căzut și asta a fost.

Se gândea că poate să fie un fault acolo. E clar că a fost o greșeală mare. Omul a ieșit după meci și și-a asumat-o. Ok, a greșit, și-a asumat greșeală, dar reacțiile de după mi s-au părut exagerate", a mai spus Gardoș, la Pro Arena.

Etichete: vlad chiriches , florin gardos , bosnia romania live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea

4 jucători de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”