Kylian Mbappe / Foto: Getty Images

200.000.000€! PSG are deja o ofertă pe masă, după ce l-a scos pe Kylian Mbappe la vânzare

articol scris de Digi Sport
22.07.2023, 15:49
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Kylian Mbappe (24 de ani) a fost exclus din lotul PSG-ului pentru cantonamentul din Japonia, în speranța că parizienii îl vor vinde în perioada de mercato a verii

Campioana Franței l-a pus pe lista de transferuri și este pregătită să accepte o eventuală ofertă, în cazul în care prețul va fi considerat corect. Până acum, PSG a discutat cu Real Madrid, însă prima echipă care a făcut o ofertă concretă este Al-Hilal. 

Kylian Mbappe, dorit de Al-Hilal

Clubul deținut de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită a pus pe masă, conform presei spaniole, nu mai puțin de 200 de milioane de euro pentru vicecampionul mondial. 

Informația a fost confirmată și de publicația franceză RMC Sport, conform căreia PSG va accepta propunerea. Cei de la Al-Hilal îl ademenesc pe fotbalist cu un contract în valoare de 400 de milioane de euro, deși durata acestuia nu este specificată. 

Astfel, mai rămâne de văzut doar dacă Mbappe va decide să părăsească fotbalul european la o vârstă relativ fragedă. Vara aceasta, Al-Hilal a convins deja nume jucători precum Ruben Neves, Kalidou Koulibaly și Sergej Milinkovic-Savic. 

  • Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2024. 

PSG discută și cu cei de la Real Madrid

Potrivit anunțului făcut pe Twitter de către jurnalistul spaniol Francois Gallardo, joi, Florentino Perez și Nasser Al-Khelaifi au avut o întâlnire față în față, pentru a discuta despre transferul lui Mbappe. 

Madrilenii au decis, în cele din urmă, să îl achiziționeze vara aceasta, și doresc ca lucrurile să se miște cât mai rapid cu putință.

Vicecampioana Spaniei a transmis că vrea ca Mbappe să fie prezent în amicalul cu Barcelona, care va avea loc în cantonamentul din Statele Unite ale Americii. 

"El Clasico" are loc pe 29 iulie, astfel că, dacă cele două echipe vor bate palma, așa cum este de așteptat, Mbappe va fi jucătorul lui Real Madrid încă de luna aceasta. 

Etichete: psg , al hilal , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - CFR Cluj 0-1, ACUM, DGS 1. Spectaculos! Otele a reușit să înscrie din foarfecă

Recordul all-time, DOBORÂT! Câți spectatori au fost la FCSB - CFR Cluj

De la Arena Națională, Gigi Becali a anunțat cu cine vrea să joace FCSB în Champions League: ”I-am promis”

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

Citeşte şi

Presa franceză: "Vestiarul lui Real Madrid nu vrea să audă de Kylian Mbappe"

Prima reacție a lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe și-a anunțat oficial plecarea de la PSG

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”