Lionel Messi și Antonela Roccuzzo / Foto: Profimedia

Al-Hilal i-a pus pe masă 400 de milioane € pe an, Leo Messi s-a decis rapid

articol scris de Digi Sport
05.04.2023, 08:51
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Lionel Messi (35 de ani) a primit și în scris oferta de a semna cu Al-Hilal. Arabii i-au pus pe masă starului argentinian 400 de milioane de euro pe an, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Al-Hilal i-a oferit 400 de milioane de euro salariu, Leo Messi spune "PAS": vrea să continue în Europa

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano spune că, în ciuda ofertei uriașe primite, starul argentinian vrea să continue în Europa, cel puțin până la Copa America 2024.

"Eu știu că prioritatea lui Lionel Messi este să continue să joace în Europa. Mereu v-am spus asta și continui să o spun: prioritatea lui Leo Messi este fotbalul european. Leo simte că poate fi în continuare competitiv în Europa. Din ce știu, el simte că mai poate și vrea să mai joace în Europa cel puțin până la Copa America 2024, adică încă un an și jumătate. Ideea lui Leo Messi este să rămână în Europa.

Propunerea lui Al-Hilal e șocantă, e istorică, e un salariu nebun pentru Leo Messi, dar e important să știm ce se întâmplă și pe celelalte planuri. Știți povestea cu PSG, care i-a făcut o propunere lui Leo Messi, dar situația s-a schimbat după eliminarea din Champions League. PSG i-a făcut o propunere lui Messi, dar Messi nu a acceptat, pentru că vrea garanții din punct de vedere sportiv.

Apoi a venit Al-Hilal cu această propunere, dar mai există și Barcelona. Cu Barcelona este ceva concret, iar fotbalul european este prioritatea lui Messi. Xavi sună, sună, sună și insistă, Messi știe asta și așteaptă o propunere oficială din partea Barcelonei.", spune Fabrizio Romano, pe contul său de Youtube.

Între timp, Barcelona așteaptă clarificarea situației financiare, pentru a începe operațiunea de repatriere a lui Lionel Messi.

Varianta PSG este scoasă din calcul de către campionul mondial, iar L'Equipe scrie că "divorțul este iminent".

Barcelona, destinația preferată de Antonela Roccuzzo

Galerie Foto

Potrivit presei spaniole, atât Antonela Roccuzzo (35 de ani), cât și de cei trei copii, Thiago (10 ani), Mateo (7 ani) și Ciro (5 ani) preferă Barcelona, întrucât orașul încă este considerat de cei patru drept "acasă". 

Reacția presei internaționale după ce Messi a primit o ofertă record: “Monstruos“

Galerie Foto

Reacțiile au apărut imediat după ce Lionel Messi a primit o ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal.

Până și publicația Forbes a remarcat că suma propusă atacantului argentinian este una "monstruoasă". Același termen îl folosește și CBS Sports.

As notează că aceasta este o "megaofertă" și subliniază că un asemenea salariu "nu a mai existat în istoria sportului".

Banii pe care ar urma să-i încaseze Messi de la Al-Hilal într-un singur an sunt priviți cu uimire și de cei de la El Mundo Deportivo"Ofertă arabă amețitoare. 400 de milioane pe an!", alături de o fotografie cu Messi alături de Cristiano Ronaldo, din meciul amical pe care PSG l-a disputat cu Al-Nassr.

Suma i-a luat prin surprindere și pe cei de la Sportbrief, care au dat un titlu sugestiv: "Un club de top din Arabia Saudită i-a făcut o ofertă oficială lui Lionel Messi, cu un salariu de peste 400 de milioane de euro pe an".

Nemții de la Bild au făcut și ei marele anunț, iar francezii de la Maidefoot numesc această sumă drept una "complet uluitoare".

Vestea a ajuns repede și în presa din Canada. Journaldequebec spune că: "Lionel Messi ar fi primit o ofertă de peste 400 de milioane de euro pe an în Arabia Saudită".

Etichete: barcelona , psg , lionel messi , al hilal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hattrick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”