3. Kylian Mbappe (PSG) - 25 de goluri și 17 assist-uri în 35 de meciuri / Foto: Profimedia

"Banii nu contează pentru Mbappe la PSG". Anunțul făcut de Leonardo înaintea returului cu Real Madrid

articol scris de Digi Sport
03.03.2022, 09:18
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Leonardo (52 de ani), directorul sportiv al lui PSG, a făcut un anunț optimist asupra viitorului lui Kylian Mbappe la Paris, chiar înaintea returului cu Real Madrid, din Champions League.

Kylian Mbappe (23 de ani) își încheie contractul cu cei de la PSG la finalul sezonului. Francezul este așteptat din vară de Florentino Perez la Real Madrid, dar parizienii încă speră la o prelungire a contractului.

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în victoria cu Real Madrid, scor 1-0, în manșa tur a optimilor de finală din Champions League. Acum rămâne de văzut care va fi atitudinea francezului la meciul din retur, de pe Bernabeu.

Real Madrid și PSG se vor confrunta pe data de 9 martie, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1.

"Banii nu contează pentru Mbappe la PSG". Anunțul făcut de Leonardo înaintea returului cu Real Madrid

Leonardo le dă o veste bună fanilor lui PSG. Acesta anunță că sunt șanse ca Mbappe să joace pe Parc des Princes și din sezonul viitor. Directorul sportiv al clubului parizian spune că banii nu contează în decizia lui Mbappe.

Nu este adevărat. Nu există nicio propunere concretă. Cred că ultimul lucru de discutat este despre bani. Kylian are o valoare atât de mare încât asta va fi o problemă secundară. Cred că va dura câteva minute pentru a fi de acord asupra aspectului financiar.

Nu știu ce procent există, dar avem șanse să continue. Atâta timp cât nu semnează cu nimeni, vom încerca totul. Vom face tot posibilul să-l păstrăm. Nu cred că va lua o decizia pe baza jocului cu Real Madrid. 

E o chestiune de simț. Nu suntem un club care să vândă. Cred că Kylian se gândește bine. În jurul tău se creează ceva special. Nu vreau să fiu răutăcios, dar alte cluburi nu au fanii pe care îi are PSG”.

Nu a fost neglijat. Mbappe este cel mai bun jucător din lume în acest moment. Messi a fost mereu la acel nivel, și continuă să fie, dar e normal să vină oameni care încetul cu încetul schimbă lucrurile. Nu este vorba despre a judeca pe unul sau pe altul. Unul are 23 de ani, iar celălalt 34. În orice caz, există un mare respect între ei”, a declarat Leonardo, pentru L'Equipe.

  • Mbappe a reușit 156 de goluri la PSG până acum în 205 jocuri. Francezul de 23 de ani a lăsat deschisă o portiță pentru cei de la PSG, potrivit ultimelor sale declarații.

Cu presiunea unui transfer la Real Madrid, dar și a continuării la clubul din țara natală, rămâne de văzut ce va decide în final starul francez.

Îmi mai rămâne doar Cavani (n.r. de depăşit) ca să devin golgheterul lui PSG. Vom vedea ce se întâmplă. A fi golgeterul lui PSG este ceva ce nu poate fi ignorat. O să vedem ce se va întâmpla. Este bine să avem alături de noi afecțiunea fanilor. Jucăm și pentru așa ceva.

Există întotdeauna partea aceasta, despre goluri și statistici... dar a lăsa o amprentă asupra oamenilor este o parte din marcarea istoriei. (n.r. despre bannere afişate de suporteri) Mi-a plăcut acest lucru și le mulțumesc pentru asta”, a declarat Kylian Mbappe, conform Marca.

Clasamentul all-time al marcatorilor lui PSG:

  1. Edinson Cavani  - 200
  2. Kylian Mbappe - 156
  3. Zlatan Ibrahimovic - 156
  4. Pauleta - 109
  5. Dominique Rocheteau - 100
  6. Mustapha Dahleb - 98
  7. Francois MPele - 95
  8. Neymar - 91
  9. Angel Di Maria - 90
  10. Safet Susic - 85

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , contract mbappe , leonardo nascimento


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter (IRNA). Întâlnire de urgență la Guvern

Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter produs duminică, anunță presa de stat din Iran. Guvernul iranian a convocat luni o „întâlnire de urgență”. Operațiunile de căutare a elicopterului prăbușit au durat toată noaptea. Dimineață au apărut imagini cu epava complet arsă, în zona de munte de la granița cu Azerbaidjanul. Elicopterul în care se afla președintele Raisi era un model fabricat în Statele Unite și care nu a mai putut fi importat în Iran după 1979.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiesta la Salonic, după ce PAOK a câștigat titlul. Petrecere în miez de noapte pe străzi, într-o atmosferă incendiară

Erling Haaland le-a închis gura contestatarilor, imediat după ce a câștigat titlul cu Manchester City

Surpriză! Cine ar fi, de fapt, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB ”peste capul staff-ului”. Prețul: 300.000 €

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Record remarcabil pentru ”Messi al Turciei” la Real Madrid! Procentaj 100% și performanță cum rar se vede

PSG contraatacă! Parizienii vor să ia un jucător de la Real Madrid după ce l-au pierdut gratis pe Mbappe

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”