Lionel Messi, titular în PSG - Manchester City / Foto: Getty Images

Ce le răspundea Messi lui Di Maria şi Paredes când era întrebat în vară dacă vine la PSG: "Au fost surprinşi"

articol scris de Digi Sport
09.10.2021, 19:21
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Lionel Messi a fost protagonistul "transferului anului" în fotbalul mondial din această vară. Starul argentinian a plecat de la Barcelona la PSG, însă a făcut-o după ce a fost convins de anumite aspecte. Atacantul de 34 de ani a dezvăluit cum a luat decizia.

Lionel Messi: "Ei mă întrebau periodic dacă vin, dar eu glumeam mereu"

"A fost un factor important atunci când a trebuit să iau o decizie, pentru că ştiam că merg într-o altă ţară şi o luam de la zero. Faptul că am ştiut că am prieteni în vestiar m-a făcut să-mi spun că lucrurile vor fi mai simple în ceea ce priveşte adaptarea.

Şi nu m-am înşelat, integrarea mi-a fost foarte uşoară, în mod special pentru că aici sunt mulţi vorbitori de spaniolă, ca mine, plus câţiva prieteni, precum Neymar, Leandro Paredes şi Di Maria, care m-au ajutat când am ajuns", a spus Messi.

Întrebat dacă a discutat încă de la Copa America cu prietenii lui de la PSG, Messi a recunoscut, amuzat.

"Da, foarte des. Ei mă întrebau periodic dacă vin, dar eu glumeam mereu, pentru că ei ştiau că ideea mea era să rămân la Barcelona. Aşa că a fost şi pentru ei o surpriză când le-am spus că vin la Paris.

Au fost foarte fericiţi şi entuziasmaţi. Clar că şi prezenţa lui Pochettino a contat. Te ajută atunci când managerul e din aceeaşi ţară ca mine, că vorbim aceeaşi limbă, că ne ştiam dinainte, chiar dacă nu am avut şansa să lucrăm împreună. Asta face lucrurile să meargă mai fluid", a spus Messi.

PSG a anunţat transferul lui Messi pe 10 august

Lionel Messi a ajuns la PSG pe 10 august, când parizienii au făcut marele anunţ. El a debutat însă abia în etapa a patra, cu Reims, când a intrat în minutul 66 în locul lui Neymar.

Primul gol l-a reuşit pe 29 septembrie, în acel 2-0 cu Manchester City, din grupele Champions League, iar reuşita sa a fost una de generic.

Messi primeşte un salariu de 41 de milioane de euro pe an la PSG, mai mult decât cifrele vehiculate anterior. Astfel, fotbalistul îl depășește pe Neymar în clasamentul salariilor de pe Parc des Princes, brazilianul încasând aproximativ 37 de milioane de euro anual.

Etichete: psg , angel di maria , lionel messi , leandro paredes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Citeşte şi

Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”