Neymar, atacantul celor de la PSG / Foto: Profimedia

Clubul uriaș căruia Neymar e gata să-i spuna "da" în cazul plecării de la PSG

articol scris de Digi Sport
04.07.2022, 18:23
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Neymar (30 de ani) ar putea să plece de la PSG în această vară, după ce în presă au apărut informațiile care vorbesc despre intenția șeicilor de a-l vinde.

Ba mai mult, această decizie se pare că este și pe placul lui Kylian Mbappe, omul pe care cei de la PSG s-au chinuit luni bune să-l convingă să semneze prelungirea contractului, iar odată cu parafarea înțelegerii, atacantul a primit puteri sporite la echipă.

Neymar nu ar zice "nu" unui transfer în Premier League

Relația dintre Neymar și Mbappe a părut că devin una distantă odată cu trecerea timpului și prestațiile mult mai bune ale francezului, care l-au făcut să fie liderul incontestabil al echipei.

Plecarea brazilianului nu pare deloc una care să nu aibă logică, date fiind contextul actual, iar un club uriaș din Premier League și-a arătat deja interesul.

Conform presei din Regat, Neymar nu ar zi "nu" unui transfer la Chelsea, acolo unde deja se pare că a fost propus și varianta a fost luată în calcul de Todd Boehly, noul acționar majoritar al londonezilor.

Mutarea este însă departe, deoarece situația complexă a brazilianului le dă de gândit englezilor, care l-ar vrea și pe Cristiano Ronaldo.

Se pare că există o condiție pusă de brazilian pentru a accepta transferul de la PSG la o altă formație.

Atacantul vrea să i se plătească salariul integral pe care trebuie să-l primească până în 2027, adică 200 de milioane de euro, anunță El Pais.

Neymar a sosit la Paris Saint-Germain în vara lui 2017, de la Barcelona, pentru 222 milioane de euro, ceea ce reprezintă și acum un record mondial în materie de transferuri.

Chelsea, favorită să-l transfere pe Cristiano Ronaldo

Starul portughez le-ar fi explicat celor din conducerea lui Manchester United că este de părere că mai are trei sau patru ani de jucat la nivel înalt și vrea să petreacă această perioadă la un club cu care să câștige trofee și să joace în UEFA Champions League.

În contextul prestațiilor bune din ultimul sezon, Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a vorbit cu mai multe cluburi de top, printre care se numără Chelsea, Bayern Munchen sau Napoli, pentru a explora un posibil viitor transfer al acestuia în următoarele săptămâni.

Presa din Anglia scrie că Chelsea este favorită să obțină semnătura lui Cristiano Ronaldo în această vară. Footall London anunță că noul patron al londonezilor, Todd Boehly, s-a întâlnit deja cu Jorge Mendes în Portugalia.

Chelsea caută întăriri în compartimentul ofensiv, iar achiziționarea lui Cristiano Ronaldo ar fi o adevărată lovitură de imagine. Portughezul mai vrea să joace 2-3 ani la nivel înalt și își dorește o ultimă provocare pe final de carieră: o echipă cu care să mai câștige o dată UEFA Champions League.

Chelsea a cucerit trofeul în vara trecută și va evolua și în noul sezon al celei mai importante competiții continentale intercluburi, după ce a terminat pe 3 ultima ediție din Premier League.

Salariul de 500.000 de lire sterline pe săptămână, atât cât câștigă CR7 la Manchester United, nu reprezintă o problemă pentru gruparea de pe Stamford Bridge. De altfel, Chelsea este una dintre puținele echipe care își permit un astfel de transfer.

Cristiano Ronaldo, golgheterul all-time din UEFA Champions League, vrea să ajungă la 20 de sezoane consecutive în care a evoluat în această competiție, iar alături de Manchester United nu va avea această șansă. Ca atare, CR7 este decis să plece și să-și împlinească visul în altă parte. Englezii scriu că în aceast moment Chelsea este cea mai bună soluție, din toate punctele de vedere.

Etichete: chelsea , psg , transfer , neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

Tensiune după Farul - Sepsi! Conducerea oaspeților nu s-a ferit de cuvinte: ”E foarte urât ce s-a întâmplat”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Citeşte şi

Pleacă Radu Drăgușin de la Tottenham? Anunțul făcut de Florin Manea despre internaționalul român

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”