Kylian Mbappe, atacantul celor de la PSG / Foto: Profimedia

Condiția pusă de Kylian Mbappe pentru a semna prelungirea contractului cu PSG. Răspunsul lui Nasser Al-Khelaifi

articol scris de Digi Sport
24.03.2022, 16:35
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Kylian Mbappe (23 de ani) mai are contract cu PSG doar până în vară, iar viitorul său nu a fost încă stabilit, cu toate că mai multe surse îl dau ca și plecat la Real Madrid.

Atacantul francez nu este decis cu privire la formația unde va evolua din stagiunea următoare, însă Nasser Al-Khelaifi vrea să facă tot ce-i stă în putință să-l facă să rămână în Ligue 1.

Kylian Mbappe este încă în dubiu. Condiția pusă pentru a semna cu PSG

Toate speculațiile din ultimul timp se pare că nu se opresc, iar Mbappe chiar le dă speranțe celor de la PSG că ar putea să continue în Ligue 1.

Conform presei din Hexagon, atacantul le-a spus șeicilor de la PSG care este una din condițiile pe care le vrea îndeplinite pentru a semna prelungirea contractului.

Concret, Mbappe vrea ca toate veniturile pe care trupa din capitala Franței le încasează de pe urma drepturilor sale de imagine să fie direcționate către conturile sale, astfel să producă și mai mulți bani, nu doar din salariu, ci și din această parte.

Sursa citată notează că Nasser Al-Khelaifi ar fi de acord cu această propunere, chiar dacă inițial nu se punea problema. Qatarezii încearcă să facă orice pentru a-l convinge pe Mbappe să continue la PSG, iar aceasta pare chiar ultima soluție, după ce s-a scris că i-au oferit chiar și un "cec în alb" pentru a semna un nou contract.

Confesiunea lui Kylian Mbappe pentru Paul Pogba în legătură cu situația de la PSG: ”M-am cam săturat!”

Jucătorul celor de la PSG s-a reunit cu unul dintre apropiații săi, Paul Pogba, vedeta celor de la Manchester United.

Potrivit Marca, camerele de filmat au surprins un moment care ar putea da câteva indicii cu privire la viitorul atacantului de 23 de ani.

Când s-au reîntâlnit, Paul Pogba i-a adresat lui Mbappe o întrebare generică: ”Cum merg lucrurile?”, iar răspunsul starului lui PSG, a fost vehement, chiar dacă a spus-o zâmbind: ”M-am cam săturat!”.

Probabil, Kylian Mbappe a făcut referire la situația grea în care se află PSG. Parizienii au fost eliminați din Champions League după 1-3 cu Real Madrid și nici în campionatul intern nu au avut prestații foarte bune, chiar dacă echipa este liderul clasamentului.

În plus, nici situația din interiorul echipei nu este una bună. După rezultatele slabe s-a produs o scindare în interiorul echipei, iar conflictele sunt la tot pasul.

Astfel, Kylian Mbappe, sătul de situația în care se află PSG, ar putea ajunge în vară la Real Madrid, echipa cu care ar fi semnat deja precontractul, așa cum este vehiculat în presa internațională.

Tensiuni în vestiarul lui PSG! Jucătorii s-au împărțit în două tabere: ”Ca și cum ar fi două echipe!”

Prestațiile modeste ale parizienilor au efecte devastatoare asupra atmosferei din interiorul vestiarului. Tensiunile deja existente în interiorul echipei s-au agravat, iar vestiarul s-a împărțit în două tabere, informează francezii de la RMC Sport.

Este ca și cum ar fi două echipe”, a transmis un apropiat al clubului parizian, potrivit aceleiași surse.

Se pare că jucătorii de la PSG nu își vorbesc și nimeni nu își asumă responsabilitatea de lider pentru a ține un discurs în vestiar pentru a mobiliza echipa în urma eșecurilor recente și de a reuni jucătorii.

Este exact așa cum s-a mai spus. Nu este nimeni cu un caracter puternic în interiorul echipei, iar faptul că nu a avut dorința sau șansa de a vorbi după un astfel de meci arată ce se întâmplă de fapt în vestiar”, a mai spus persoana din interiorul clubului PSG.

Jucătorii s-au împărțit în două tabere, cei sud-americani izolându-se de restul echipei. Între cele două grupuri se aud întotdeauna reproșuri în legătură cu pasele ratate sau cu toleranța pe care conducerea clubului o acordă unora dintre jucători.

Pentru a exemplifica scindarea de la PSG, aceeași persoană i-a dat exemplu pe Achraf Hakimi și Neymar. Acesta spune că de fiecare dată când Neymar este faultat, mai mulți jucători se strâng în jurul arbitrului, însă în cazul lui Hakimi nu se întâmplă același lucru.

Etichete: real madrid , contract , psg , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

Ce reacție a avut Luis Enrique când i s-a spus că cei de la Dortmund sunt favoriți împotriva celor de la PSG

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă