Wanda Nara și Mauro Icardi / Foto: @wandaicardi

"Condițiile ireale pe care Icardi i le pune Wandei Nara pentru a mai juca fotbal". Ce a putut să ceară atacantul

articol scris de Digi Sport
22.10.2021, 08:39
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Mauro Icardi a postat, în urmă cu două zile, un mesaj dedicat soției sale, în care lasă de înțeles că s-a împăcat cu Wanda Nara.

Condițiile pe care Icardi i le-a pus Wandei Nara pentru a mai juca fotbal

Galerie Foto

Atacantul argentinian a lipsit de la meciul lui PSG cu Leipzig (3-2), după ce a absentat de la antrenamente în această săptămână. Totul din cauza faptului că Wanda Nara a plecat de la Paris la Milano, împreună cu copiii, din cauza unei presupuse infidelități a fotbalistului.

Mauro Icardi a fost convins cu greu să revină la antrenamentele echipei, joi, însă amenință din nou că se va lăsa de fotbal, dacă soția sa nu-i satisface o serie de dorințe, scrie Mundo Deportivo.

Sub titlul "Condițiile ireale pe care Icardi i le pune Wandei Nara pentru a juca din nou", celebrul cotidian spaniol scrie despre situația în care se află cuplul.

Mai exact, jurnalista argentiniană Yanina Latorre, bună prietenă cu Wanda Nara, a dezvăluit, în emisiunea sa, că Mauro Icardi i-a pus soției sale condiții pentru a continua să meargă la antrenamentele lui PSG.

"Azi (n.r. joi) a fost la antrenament, însă a pus condiții pentru a continua să facă asta. În primul rând, vrea ca atât el, cât și Wanda Nara, să-și închidă conturile de Instagram. Înainte de asta, soția lui trebuie să posteze o poză cu ei sau cu familia și să-i promită că se va comporta frumos și îi va fi etern fidelă", a dezvăluit Yanina Latorre, în emisiunea sa, Los Ángeles de la Mañana, spre consternarea celor prezenți, care nu înțeleg cum după ce Icardi a fost infidel, acum tot el pune condiții.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Conform cerințelor lui Mauro Icardi, Wanda Nara nu mai poate lucra ca agent de fotbaliști decât ca reprezentanta sa. Totodată, femeia de afaceri trebuie să uite de viața ei de influencer, nu mai are voie să participe la evenimente sau să apară la TV. De asemenea, Wanda Nara nu mai are voie să călătorească singură cu avionul privat. Acestea sunt cerințele ridicole ale lui Mauro Icardi, pentru a se întoarce la antrenamentele lui PSG, mai scrie sursa citată.

Acum, rămâne de văzut dacă Wanda Nara va accepta sau nu aceste cerințe. În acest moment, ea pare destul de hotărâtă să ducă demersurile privind divorțul până la capăt, dar doar timpul va decide asta, scrie Mundo Deportivo.

Mauro Icardi, mesaj emoționant pentru Wanda Nara

Wanda Nara (34 de ani) a anunțat despărțirea de Mauro Icardi (28 de ani), din cauza unei presupuse aventuri cu actrița argentiniană China Suarez. Mai mult, Wanda Nara și-a scos verigheta de pe deget și a spus că se simte mai bine așa.

Mauro Icardi nu a făcut parte din lotul echipei PSG pentru meciul cu Leipzig, scor 3-2, în grupele Ligii Campionilor. Atacantul argentinian a invocat motive personale.

"Îți mulțumesc, iubirea mea, pentru că ai continuat să ai încredere în această familie frumoasă. Îți mulțumesc pentru că ești motorul vieților noastre. Te iubesc.

Cât de mult doare când rănești persoanele iubite. Te poți vindeca doar când ai fost iertat de persoanele pe care le-ai rănit", a fost mesajul lui Icardi.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai 2014 și au două fiice: Francesca (6 ani) și Isabella (5 ani).

Etichete: psg , mauro icardi , wanda nara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 1-1, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Ardelenii au egalat prin Bîrligea

Banner-ul afișat de suporterii Rapidului la meciul cu CFR, după ce au refuzat să facă deplasarea la Cluj

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Bayer Neverlosen! ”Farmaciștii” au uitat să piardă și au egalat un record vechi de 59 de ani

Citeşte şi

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”