Nasser Al-Khelaifi / Foto: Getty Images

Decizie de criză la PSG după aducerea lui Messi. Toți jucătorii sunt de vânzare: "E nevoie de o minune"

articol scris de Digi Sport
13.08.2021, 23:18
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

PSG a dat lovitura anului pe piața transferurilor după ce l-a adus pe Lionel Messi de la Barcelona, însă parizienii au acum o misiune incredibil de grea.

Toți jucătorii de la PSG sunt de vânzare. Francezii trebuie să facă rost de 180 de milioane de euro

Parizienii trebuie neapărat să facă rost de 180 de milioane de euro, din cauza fair-play-ului financiar, așa că au decis că toți jucătorii sunt de vânzare.

Informația a fost aflată de cei de la L'Equipe, care susține că doar 6 staruri sunt singurii jucători care nu vor fi vânduți: Neymar, Mbappé, Marquinhos, Verratti și Di Maria. Plus Messi, evident.

Presa franceză: "Leonardo ar trebui să facă un miracol"

Parizienii au sperat că va exista interes cel puțin pentru argentinienii Pablo Sarabia sau Mauro Icardi, însă până acum nu există nimic concret.

De puțin timp, PSG are discuții cu pentru vânzarea lui Thilo Kehrer la Bayer Leverkusen, care oferă 12 milioane de euro, în timp ce pentru Sergio Rico, care este a treia variantă pe postul de portar, au existat oferte din Spania și Turcia, însă acum nu se mai interesează nimeni de el.

Idrissa Gueye și Abdou Diallo și-au exprimat dorința de a rămâne la PSG. Până acum, portarul Alphonse Areola și fundașul Timothée Pembélé au fost împrumutați, iar Michel Bakker a fost vândut la Leverkusen.

Astfel, directorul sportiv, Leonardo, are o misiune aproape imposibilă, așa cum remarcă publicația Getfootballnewsfrance, care susține că "Leonardo ar trebui să facă un miracol acum".

Mbappe ar putea pleca totuși la Real Madrid

Venirea lui Lionel Messi la PSG ar urma să conducă, în cele din urmă, la despărţirea parizienilor de Kylian Mbappe, cu toate că Nasser Al-Khelaifi a spus că francezul nu ar avea motiv să plece. Atacantul de 22 de ani ar urma să anunţe luni decizia.

Publicaţia spaniolă Cadena Ser susţine că Real Madrid va face un ultim "mare efort" de a-l transfera pe Mbappe şi va scoate din buzunar 120 de milioane de euro. Aceasta ar urma să fie oferta concretă pe care madrilenii o vor pune pe masa parizienilor.

PSG a devenit echipa cu cele mai mari salarii din lume, indiferent de sport

În 2011, formația de pe Parc des Princes era preluată de Qatar Sports Investments, organizație condusă de familia regală a statului. Zece ani mai târziu, clubul din capitala Franței se poate lăuda cu faptul că plătește cele mai mari salarii din lume, indiferent de sport.

Conform celor de la Daily Mail, odată cu transferul lui Lionel Messi, PSG plătește un total de aproximativ 302 milioane de euro anual pentru salariile jucătorilor, surclasându-le în acest clasament pe Real Madrid și Manchester United.

Etichete: psg , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

Citeşte şi

Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”