Avionul lui Lionel Messi / Foto: Twitter

Fanii s-au adunat în fața aeroportului să-și ia rămas bun, dar Leo Messi i-a lăsat "cu ochii în soare"

articol scris de Digi Sport
03.01.2023, 09:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Starul argentinian Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, luna trecută, în Qatar, a părăsit luni seara oraşul său natal Rosario, cu destinaţia Franţa, unde urmează să li se alăture coechipierilor de la PSG.

Lionel Messi revine la Paris, alături de Antonela Roccuzzo. Mașina argentinianului a intrat pe pista de decolare

Galerie Foto

Messi a plecat împreună cu soţia sa, Antonela Roccuzzo, şi copiii lor, Thiago, Mateo şi Ciro, la bordul unui avion privat, care a decolat de pe aeroportul internaţional din Insulele Malvine, conform ziarului La Capital.

Aeronava a decolat la oral locală 22:00 (03:00, ora României) şi urmează să aterizeze pe aeroportul Bourget din Paris la 15:00, ora Franţei (16:00 ora României).

Numeroşi fani s-au adunat în jurul aeroportului pentru a încerca să-şi ia rămas bună şi să-şi facă un selfie alături de idolul lor, însă maşinile private care i-au transportat pe Messi şi pe membrii familiei sale au intrat direct pe pista de decolare.

În urmă cu câteva zile, starul argentinian a vrut să împărtășească unele momente de la petrecerea de Crăciun și cu cei 400 de milioane de urmăritori de pe Instagram, astfel că a filmat-o pe Antonela Roccuzzo, partenera sa încă din copilărie, în timp ce dansa pe tereasă și a publicat momentul pe rețeaua socială (FOTO sus).

Argentinianul a profitat de câteva zile de vacanţă alături de familia sa, petrecând sărbătorile de sfârşit de an în ţara sa, înainte de a-l reîntâlni pe coechipierul său Kylian Mbappe de la PSG, pe care l-a înfruntat în finala câştigată de Argentina la loviturile de departajare în faţa Franţei, pe 18 decembrie la Doha.

Săptămâna trecută, antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, declarase că speră ca Messi să se alăture echipei sale "pe 2 sau 3 ianuarie".

PSG, liderul campionatului Franţei, a suferit duminică prima înfrângere din acest sezon, pe terenul formaţiei RC Lens, ocupanta locului secund în clasament (scor 1-3), etapa a 17-a din Ligue 1.

Cât costă ”pijamaua” în care Leo Messi a petrecut Revelionul și a surprins pe toată lumea

Galerie Foto

Lionel Messi (35 de ani) a petrecut trecerea dintre ani alături de soția sa Antonela Roccuzzo (34 de ani) și de cei trei copii ai cuplului.

Fotbalistul lui PSG, proaspăt campion mondial, a publicat o serie de fotografii de acasă, iar toată lumea a rămas surprinsă de ținuta aleasă de argentinian pentru petrecerea de Revelion. În scurt timp, s-a aflat și cât costă ”pijamaua” purtată de Leo Messi.

Potrivit Corriere dello Sport, tricoul lui Messi costă 950 de euro pe un site online, iar pantalonii nu mai puțin de 1.183 de euro, însă niciunul dintre cele două articole vestimentare nu sunt disponibile în acest moment. Așadar, argentinianul a plătit 2.133 de euro pentru ținuta care a stârnit valuri de comentarii pe rețelele sociale.

De ce e în pijamale?”, ”Pijamaua campionului”, ”Nu sunt singurul care petrece în pijamale!”, ”Campionul mondial petrece în pijamale pentru că poate!”, ”Toată lumea se agită pentru outfit-ul pentru Revelion și Messi stă în pijama”, au fost doar câteva dintre reacții.

Postare a adunat peste 19 milioane de aprecieri și mai mult de 100.000 de mii de comentarii.

Sursa menționată anterior susține că Messi ar fi ales ținuta respectivă în semn de recunoștință pentru iubitorii fotbalului din Bangladesh, o țară care a trăit cu sufletul la gură meciurile Argentinei de la CM din Qatar. Drapelul statului asiatic este format în mare măsură dintr-o nuanță de verde asemănătoare celei purtate de starul ”Pumelor”.

Etichete: psg , argentina , lionel messi , rosario , antonela roccuzzo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”