Jucătorii Barcelonei din 2018 / Foto: Profimedia

Fostul jucător al Barcelonei s-a decis: vrea neapărat la PSG! "Șeicii" forțează transferul

articol scris de Digi Sport
29.01.2023, 13:59
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

PSG a obișnuit de-a lungul ultimilor ani să fie una dintre formațiile cele mai active în perioada de mercato, iar "șeicii" nu fac rabat de la această "regulă" nici acum.

Campioana Franței a rezolvat aducerea lui Milan Skriniar, de la Inter, cel care în vară va ajunge pe Parc de Princes din postura de fotbalist liber de contract.

PSG vrea să-l transfere pe brazilianul Malcom, de la Zenit

Acum, Luis Campos, directorul sportiv sosit în vară la PSG, vrea să întărească ofensiva și a pus ochii pe un fost jucător al celor de la Barcelona.

Conform informațiilor apărute în presa din Hexagon, Malcom (25 de ani), de la Zenit, este dorit înapoi în Ligue 1, acolo unde a mai evoluat pentru Bordeaux.

Sud-americanul le-a comunicat rușilor că vrea să plece la PSG, iar acum trupa de pe Parc de Princes încearcă să rezolve cât mai rapid pentru a putea să-l aducă pe brazilian în această iarnă. El ar fi un înlocuitor perfect pentru Pablo Sarabia, spaniolul cedat la Wolverhampton, profilul celor doi fiind asemănător.

Malcom ar urma să revină în Ligue 1, însă momentan sub formă de împrumut pentru 6 luni, iar în vară, "șeicii" ar urma să se decidă cu privire la transferul său definitiv.

  • 41 de milioane de euro a plătit Barcelona lui Bordeaux pentru transferul lui Malcom, în 2018, după care l-a cedat un an mai târziu, la Zenit, pentru 40 de milioane de euro
  • 24 de meciuri, 4 goluri și două pase decisive a strâns Malcom în tricoul Barcelonei

Lionel Messi va semna prelungirea contractului cu PSG

În vârstă de 35 de ani, Messi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la FC Barcelona, de care s-a despărţit în lacrimi în august 2021, când a semnat cu PSG, iar fanii clubului catalan sperau într-o revenire a idolului lor pe Camp Nou, după ce argentinianul îşi va încheia actualul acord cu clubul parizian.

"Revenirea lui Messi la Barcelona este imposibilă acum. Nu s-a schimbat nimic în voinţa sa. Messi a ajuns la un acord cu PSG pentru reînnoirea contractului actual.

Vor prelungi cu încă un an sau doi şi vor conveni asupra noilor cifre. Messi va rămâne cel puţin încă două sezoane la Paris, dacă nu se va întâmpla nimic neobişnuit.

Printre alte motive, pentru că niciun alt club nu i-a prezentat o ofertă solidă de viitor, niciunul. Nici măcar Barcelona, cu care continuă să nu aibă dialog sau contact. Ar fi foarte frumos să-l revedem ca jucător 'blaugrana', dar realitatea este cea care este", susține sursa citată.

Inițial, s-a spus că Messi ezită să-și prelungească acordul, din cauza relației reci cu ultrașii lui PSG.

Contractul lui Messi cu PSG este scadent în iunie 2023.

Etichete: psg , transfer , zenit , malcom


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”