Momentul în care Neymar este eliminat, în derby-ul PSG - Marseille 0-1 / Foto: Profimedia

Video Gestul golănesc pentru care a fost eliminat Neymar şi ce a putut să facă brazilianul după ce arbitrul i-a arătat "roşu"

articol scris de Digi Sport
14.09.2020, 08:56
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

PSG a pierdut derby-ul cu Marseille, de pe teren propriu, scor 0-1, iar la final lucrurile au degenerat şi arbitrul a acordat nu mai puţin de 5 cartonaşe roşii.

Neymar, eliminat în PSG - Marseille 0-1

Neymar a văzut cartonaşul roşu, după ce centralul a fost consultat VAR-ul, pentru a revedea o fază petrecută în momentul în care s-a creat "meleul" de la mijlocul terenului.

Pe imagini se poate observa gestul golănesc al starului brazilian, care îi dă o palmă după ceafă lui Alvaro, fundaşul central al lui Marseille.

Imediat după ce a fost eliminat, Neymar l-a aplaudat ironic pe arbitrul Jérôme Brisard, iar apoi a plecat la vestiare, nu înainte însă de a-i mai transmite ceva lui Alvaro.

VIDEO Gestul golănesc pentru care a fost eliminat Neymar, în PSG - Marseille 0-1

Marseille, victorie în Ligue 1 cu PSG, după 9 ani

Golul marcat de Florian Thauvin în minutul 31 al derby-ului a adus prima victorie a celor de la Marseille în faţa rivalei PSG, în Ligue 1, în ultimii 9 ani.

Ultimul succes al lui OM în faţa formaţiei din Capitală a avut loc în 27 noiembrie 2011, când s-a impus cu 3-0, pe Stade Velodrome.

PSG are doar două meciuri în acest debut de sezon şi le-a pierdut pe amândouă (0-1, cu Lens). Este primul start atât de slab de sezon pentru parizieni după ediţia 1984/1985 şi primul fără gol marcat după 1978/1979.

Meciul s-a încheiat cu momente extrem de tensionate. După un "meleu" format la mijlocul terenului, Kurzawa şi Paredes (PSG), respectiv Amavi şi Benedetto au fost eliminaţi, în minutul 90+7. Neymar, revenit pe teren după ce a fost infectat cu COVID-19, a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 90+9, după ce arbitrul a consultat VAR. 

Etichete: psg , neymar , marseille


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 2.6 milioane de euro pentru Florin Tănase!

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 1-1, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

Citeşte şi

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”