Neymar și Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Le-a cerut Kylian Mbappe ”șeicilor” de la PSG să scape de Neymar?! ”Nicio echipă nu îl voia!”

articol scris de Digi Sport
23.08.2022, 20:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Chiar dacă rezultatele obținute în acest start de sezon nu o arată, situația de la Paris Saint Germain este una tensionată, mai exact relația dintre Kylian Mbappe (23 de ani) și Neymar (30 de ani).

În ultima perioadă, cei doi au avut mai multe schimburi de replici, cel mai recent fiind la partida cu Montpellier, când parizienii s-au impus cu 5-2, iar în presa din străinătate s-a spus că francezul ar fi cerut chiar plecarea atacantului brazilian de la PSG.

Le-a cerut Kylian Mbappe ”șeicilor” ce la PSG să scape de Neymar?! ”Nicio echipă nu îl voia!”

Jerome Rothen consideră că Kylian Mbappe nu a ”ordonat” plecarea lui Neymar de la Paris Saint Germain, așa cum s-a vehiculat în presa din străinătate.

”Șeicii” de la PSG ar fi fost cei care nu l-ar mai fi dorit pe Neymar și ar fi decis să scape de el, însă nicio ofertă nu a sosit pentru brazilian timp de două săptămâni, perioadă în care qatarezii au încercat chiar să îl cedeze sub formă de împrumut.

Rothen, cel care l-a criticat în mai multe rânduri pe Neymar, a lansat un avertisment pentru Christope Galtier în privința fotbalistului brazilian. Rothen crede că, deși Neymar are un start de sezon foarte bun, brazilianul nu va putea renunța la obiceiurile sale vechi, petrecerile, călătoriile și turneurile de poker și, din acest motiv, prestațiile sale vor avea de suferit.

Mbappe nu a cerut ca Neymar să plece. Cunoscându-l pe Kylian, nu ar fi făcut niciodată asta. Mbappe își dorea un proiect sportiv diferit și de asta a durat atât de mult să își prelungească înțelegerea.

Când i-au prezentat noul proiect sportiv, qatarezii au venit și i-au spus că nu îl mai vor pe Neymar din mai multe motive. După 15 zile, Neymar nu avea nicio ofertă pentru că nicio echipă nu îl voia, nici măcar sub formă de împrumut.

Pentru moment, Christophe Galtier a spus că Neymar este perfect la antrenamente, că nu a ratat nicio sesiune și se descurcă foarte bine, dar va veni ziua când Neymar va fi dat peste cap pentru că s-a culcat la ora cinci dimineața după un turneu de poker sau o călătorie”, a declarat Jerome Rothen, citat de AS.com.

Brazilienii au dezvăluit originea conflictului dintre Neymar și Kylian Mbappe!

Publicația braziliană TNT Sports a investigat cearta dintre Neymar și Mbappe și a aflat că "ruptura" s-a produs încă din primăvară, când cel din urmă negocia cu șefii lui PSG prelungirea contractului. 

Atunci, conducerea pariziană i-a spus lui Mbappe că va fi pionul principal al echipei și l-a informat că ia în calcul chiar și vânzarea lui Neymar. Campionul mondial n-a avut nimic de obiectat, lucru ce l-a deranjat enorm pe brazilian în momentul în care a aflat.

Tot sud-americanii au reușit să afle și că cei doi au avut un conflict aprins în vestiar după meciul cu Montpellier, iar colegii lor au fost nevoiți să îi despartă, pentru ca lucrurile să nu degenereze. 

Etichete: psg , neymar , kylian mbappe , jerome rothen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Citeşte şi

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”