Cristiano Ronaldo și Lionel Messi / Foto: Colaj Profimedia

Leo Messi nu-l vrea pe Cristiano Ronaldo la PSG. Argentinianul amenință cu plecarea

articol scris de Digi Sport
02.03.2022, 18:18
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

PSG este una dintre cele mai bogate formații ale lumii, dar în același timp are parte și de o conducere care nu este foarte răbdătoare.

Trupa din capitala Franței ar putea să aibă un nou antrenor din sezonul următor, după ce toate zvonurile îl dau ca și plecat pe Mauricio Pochettino.

Messi ar putea pleca de la PSG

Leo Messi a semnat cu PSG în vara trecută, după ce contractul său cu Barcelona a expirat. Argentinianul nu a avut performanțele așteptate, însă până acum nu s-a pus problema ca el să plece din Ligue 1 la finalul stagiunii.

Totuși, ultimele informații din presă anunță scenariul prin care Leo Messi nu ar mai rămâne la PSG. Atacantul nu dorește să colaboreze cu Zinedine Zidane, posibil înlocuitor al lui Mauricio Pochettino, dar nici cu marele său rival, Cristiano Ronaldo, despre care se zvonește că ar putea să ajungă în Ligue 1 din stagiunea viitoare.

Despre un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo în Franța s-a vorbit și în vară, însă în cele din urmă lusitanul a revenit la Manchester United.

Messi și Ronaldo, în cădere liberă!

Cifrele arată o scădere în jocul celor doi uriași de la Paris Saint-Germain și Manchester United. Messi are 7 goluri, în timp ce Ronaldo are 15. Prea puțin pentru cum își obișnuiseră fanii în tot acest timp. Sunt cele mai slabe cifre din sezonul 2006/2007.

Lionel Messi nu a marcat un gol din 6 februarie, din partida cu Lille. Ceea ce înseamnă 412 minute fără gol. Ocaziile nu au lipsit, dar nu a avut norocul dorit.

Chiar a ratat o lovitură de la 11 metri în partida tur cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, de la Paris, când Thibaut Courtois a parat șutul argentinianului.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo nu a mai punctat din 15 februarie, din partida de campionat cu Brighton. În acel moment, Ronaldo a strâns 305 minute fără gol marcat.

O perioadă lungă de secetă pentru unul dintre cei mai buni marcatori din istoria fotbalului. Avea o medie de un gol marcat la 90 de minute.

Zinedine Zidane, principalul favorit să fie antrenor la PSG

Zidane este însă marele favorit al șeicilor de pe Parc des Princes, numai că el ar dori totuși să aștepte șansa de a antrena naționala Franței. De aceea a și refuzat deja o propunere de la PSG.

Acesta este motivul pentru care parizienii și-au luat această variantă de rezervă, în persoana lui Conte.

În ceea ce-l privește pe Mauricio Pochettino, presa franceză susține din ce în ce mai des că argentinianul ar urma să plece și el la vară, deși mai are contract tot până în 2023.

Suprizele însă ar putea continua, iar Zidane ar putea să ajungă chiar la Tottenham, în locul lui Conte, potrivit publicației Getfootballnewsfrance.

  • Zidane este liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Real Madrid.

Etichete: leo messi , cristiano ronaldo , psg , zinedine zidane , â


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Marius Șumudică, considerat "soluția ideală pentru Rapid"

Sergio Ramos e așteptat să semneze: negocieri avansate cu o echipă care nu există!

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

Kylian Mbappe, misterios: ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său

Citeşte şi

Scandal uriaș între Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi! "Pereții se zguduiau"

Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Kylian Mbappe, la două zile după ce acesta și-a luat ADIO de la PSG

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta! citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”