Kylian Mbappe / Foto: Profimedia Images

Mbappe a explicat de ce a refuzat transferul la Real Madrid și a rămas la PSG: "Am această ambiție"

articol scris de Digi Sport
11.11.2022, 12:32
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Kylian Mbappe (23 de ani) a decis, în vară, să continue la PSG, asta deși pe urmele sale se afla și Real Madrid, club care a insistat destul de mult pentru starul francez în primele luni ale acestui an.

Mbappe a avut de ales între PSG și Real Madrid

Decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG a stârnit mai multe reacții împotriva francezului, însă fotbalistul PSG-ului a explicat de ce a luat această hotărâre.

Mbappe a recunoscut că i-ar fi fost ușor să meargă la Real Madrid, dar faptul că își dorește să facă istorie cu PSG l-a făcut să aleagă gruparea de pe Parc des Princes.

"Ar fi fost mai ușor să merg la Madrid (n.r. la Real Madrid), dar am această ambiție. Sunt francez, sunt un copil al Parisului și să câștig la Paris este ceva cu adevărat special", a spus Mbappe, potrivit jurnalistului Hadrien Grenier.

  • 236 de meciuri, 189 de goluri și 93 de pase decisive reprezintă cifrele lui Mbappe în tricoul celor de la PSG, din vara anului 2018 și până în prezent

Florentino Perez: "Kylian Mbappe s-a schimbat foarte mult, din cauza presiunilor politice și economice"

Kylian Mbappe a semnat cu campioana Franței până în 2025, deși era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract. Atacantul a precizat că a “spus da Franţei şi unui nou proiect” și n-a resimțit presiuni pentru prelungirea contractului cu PSG. Totodată, Mbappe a declarat că n-a refuzat-o pe Real Madrid.

Președintele “galacticilor”, Florentino Perez, a vorbit pe larg despre situația lui Kylian Mbappe și a făcut mai multe dezvăluiri despre modul în care starul francez a fost convins să semneze prelungirea contractului cu PSG.

Florentino Perez susține că Mbappe a fost supus unor presiuni uriașe de a rămâne la PSG, inclusiv din partea președintelui francez Emmanuel Macron.

Președintele Realului s-a declarat dezamăgit că Mbappe “și-a schimbat visul”, iar mama fotbalistului ar fi vrut transferul lui Kylian la Real Madrid.

"Kylian Mbappe nu m-a trădat pe mine. Mbappe ne-a spus că visul lui este să joace pentru Real Madrid, de mai multe ori. Apoi totul s-a schimbat în 15 zile, din cauza unor presiuni politice și economice. Visul lui s-a schimbat.

Macron l-a sunat pe Mbappe, nu are niciun sens! PSG i-a oferit statutul de lider în acest proiect, asta a schimbat totul. Nu am mai văzut același Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid, s-a schimbat foarte mult. Au pus presiune pe el, iar acum este alt fotbalist.

Mama lui a vrut ca Mbappe să vină la Real Madrid, știa că era visul lui de mic copil. Am înțeles că mamei lui i-a fost rușine, după decizia de a rămâne la PSG. Totuși, îl respect în continuare pe Kylian Mbappe, absolut.

Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid nu mai este același, așa că mai bine că a rămas la PSG. Eu voiam acel băiat cu visul, adevăratul Mbappe. Dar nu am spus niciodată că e un subiect încheiat definitiv între Mbappe și Real Madrid. În trei ani, multe lucruri se pot schimba.

Real Madrid are anumite valori. Niciun jucător din istoria clubului Real Madrid nu va fi mai important decât clubul. Acest lucru nu se va schimba. Mbappe este un fotbalist extraordinar, dar este un sport colectiv, avem anumite valori și principii pe care nu le putem schimba", a spus Florentino Perez, citat de Marca.

 

Etichete: real madrid , psg , mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alex Băluță a fost aproape de un transfer la 15.000 de kilometri de București: ”Eram convins să merg acolo”

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Citeşte şi

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

Vinicius n-a uitat! A scris doar 3 cuvinte și i-a ironizat pe rivalii de la Barcelona, după ce Real a câștigat La Liga

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”