Messi, Neymar, și Mbappe / Foto: Profimedia

"Mbappe trebuie să fie numărul 1, iar Messi trebuie să se supună acestui lucru!" Francezul, susținut de o legendă

articol scris de Digi Sport
28.09.2021, 15:04
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

PSG a reușit să-și creeze o super-echipă în această vară, după mai multe transferuri importante, printre care se numără Leo Messi, Sergio Ramos sau Gianluigi Donnarumma.

Startul de sezon este unul excepțional pentru PSG pe plan intern, însă atmosfera din cadrul lotului nu pare a fi cea mai bună.

Nicolas Anelka: "Messi trebuie să înțeleagă că Mbappe e numărul 1"

Leo Messi a părăsit-o pe Barcelona în această vară și a semnat cu PSG, însă startul de carieră de la Paris nu a fost cel așteptat pentru atacant. După 3 meciuri slabe făcute de argentinian, acesta a avut și un conflict cu Mauricio Pochettino, care l-a înlocuit la partida din campionat câștigată cu Lyon, 2-1.

"Mbappe trebuie să cel mai important om din atac, pentru că este numărul 1. Messi a fost la Barcelona până acum, iar Mbappe este de 5 ani la Paris și trebuie respectat. E un fotbalist fenomenal din punct de vedere al vitezei, nu e nimeni pe planetă ca el.

Dacă cei de la Paris vor să aibă cea mai bună echipă, trebuie să facă tot ce le stă în putintță să-l păstreze pe Kylian. Totuși, mi se pare clar ce este în capul său. Vrea o altă provocare și este un lucru de înțeles.

Visează să câștige un Balon de Aur, dar cum poate să facă asta jucând într-o ligă care are al 6-lea coeficient. Dacă Mbappe juca în Spania sau Anglia, avea deja un Balon de Aur", a spus Nicolas Anelka, conform Marca.

Kylian Mbappe despre Neymar: "Vagabondul ăsta nu-mi pasează"

După conflictul dintre Leo Messi și Mauricio Pochettino, două dintre starurile echipei au ajuns "la cuțite". Este vorba despre Kylian Mbappe și Neymar, a căror relație pare să fie din ce în ce mai șubredă.

Camerele TV l-au surprins pe atacantul francez, pe bancă, după ce a fost înlocuit în meciul cu Montpellier, în timpul unui dialog cu colegul său Idrissa Gueye. "Vagabondul ăsta nu-mi pasează", i-a spus Mbappe colegului său, referindu-se la Neymar, scrie Marca.

O fază care a atras însă atenția faniilor s-a produs în minutul 66, atunci când Neymar putea să-i paseze lui Mbappe și să-l lase pe francez cu o simplă formalitate de a împinge mingea în poartă.

Mbappe a gesticulat nervos, iar la următoarea fază, pus și el într-o  situație similară cu cea a lui Neymar, nu i-a pasat brazilianului și a tras dintr-o poziție incomodă, în ciuda faptului că "decarul" celor de la PSG era mult mai bine plasat.

Etichete: leo messi , psg , nicolas anelka , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”