Neymar și Alvaro Gonzalez au avut un conflict cu tente rasiste / Foto: Profimedia

Neymar l-a acuzat pe Alvaro Gonzalez de rasism, dar brazilianul este suspectat la rândul lui de insulte homofobe

articol scris de Digi Sport
16.09.2020, 13:33
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Neymar, starul lui PSG, a fost eliminat în partida contra lui Marseille, după ce l-a lovit pe Alvaro Gonzalez, brazilianul susținând că adversarul său i-a adresat cuvinte rasiste. La rândul său, decarul parizienilor este acuzat de remarci homofobe la adresa fotbalistului lui OM.

Neymar a luat cartonaş roşu la finalul meciului PSG - Olympique Mareseille, scor 0-1, după ce imaginile din camera VAR au arătat că l-a lovit cu pumnul în ceafă pe Alvaro Gonzalez. Brazilianul și-a motivat gestul spunând că adversarul său a folosit cuvinte rasiste la adresa sa.

Pe rețelele sociale a apărut un fragment video de la finalul partidei de pe Parc des Princes în care brazilianul este surprins adresându-i insulte homofobe lui Gonzalez. Filmulețul a fost preluat de numeroși fani ai lui OM și a fost însoțit de hashtag-ul #NeymarHomophobe.

Neymar și Alvaro Gonzalez riscă suspendări uriașe după conflictul de la finalul meciului PSG - OM

Noile imagini stârnesc o nouă controversă cu privire la un conflict deja substanțial, iar comitetul de disciplină al LFP trebuie să examineze incidentele, pentru a stabili suspendările corespunzătoare.

Neymar era deja pasibil de șapte etape de suspendare, însă noile dovezi i-ar putea aduce o suspendare mult mai drastică. De cealaltă parte, Gonzalez poate rata următoarele 10 partide, dacă acuzațiile de rasism vor fi confirmate.

Nu este prima oară când Neymar este acuzat de homofobie. Brazilianul a fost reclamat de Agripino Magalhaes, un activist LGBT, şi la dosar ar fi fost depusă o înregistrare audio în care "fotbalistul face afirmaţii homofobe şi are un discurs plin de ură" într-o discuţie privată cu apropiaţii, despre fostul iubit al mamei sale.

Etichete: psg olympique marseille , neymar alvaro gonzalez , neymar homofobie , neymar scandal rasism


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Citeşte şi

Răsturnare de situație: Mbappe a luat decizia finală, la câteva zile după venirea lui Messi. O nouă lovitură de proporții

Francezii nu-l iartă! Leo Messi nu știa că e filmat: ce a făcut la golul lui Icardi și reacția dură a presei din Hexagon

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă