PSG a fost învinsă de Rennes cu 0-2 / Sursa foto: Getty Images

Notele primite de vedetele lui PSG, după eșecul cu Rennes. Parizienii au 7 "corigenți", iar Neymar nu a trecut clasa

articol scris de Digi Sport
03.10.2021, 17:08
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

PSG i-a călcat pe urmele Barcelonei la ultimul meci, după ce nu a înregistrat niciun șut pe poartă în partida din deplasare contra lui Rennes, 0-2, în cadrul etapei a noua din Ligue 1

Deși i-a avut din primul minut pe Kylian Mbappe, Neymar și Lionel Messi ca tripletă ofensivă, plus Angel Di Maria în spatele lor, parizienii nu și-au creat ocazii prea mari și au fost inferiori echipei gazdă.

Notele primite de vedetele lui PSG după eșecul din deplasare cu Rennes

Publicația franceză Sans Filtre a acordat note tuturor jucătorilor lui Mauricio Pochettino, și nu este deloc greu de crezut faptul că șapte jucători ai lui PSG nu au "trecut clasa", primind o notă sub 5. Messi a avut cel mai mare punctaj (6,5), urmat de Mbappe (5,5), plus Gueye și Hakimi (ambii cu 5). Pentru performanța modestă, Neymar a primit doar nota 4. Aceeași sursă a și descris în câteva cuvinte prestația celui mai scump atac din istoria fotbalului. 

"Să îl pui pe Messi în centrul jocului lui PSG a fost o idee bună a lui Pochettino. Toate baloanele au trecut pe la el. Argentinianul și-a arătat toate calitățile în acest meci - inteligența jocului, calitatea paselor și a driblingurilor. Le-a oferit pase incredibile lui Mbappe și Di Maria. A lovit bara transversală cu o lovitură liberă sublimă. Din păcate, la fel ca și coechipierii săi, i-a lipsit finalizarea, cuvântul cheie al acestei zile", au notat francezii despre Messi.

"Brazilianul a vrut să se distreze cu Rennes. A crescut numărul driblingurilor, dar a crescut și numărul dăților în care a pierdut mingea. A ratat și o ocazie mare de gol în minutul 23. S-a aflat de foarte puține ori în fața porții pentru a putea șuta. A avut un meci complicat", a fost descrierea evoluției lui Neymar.

"Atacantul parizian a fost hiperactiv în acest meci. Și-a folosit viteza de multe ori pentru a dinamita apărarea adversă. A combinat perfect cu Messi și Neymar astăzi. Totuși, (încă) are probleme cu finalizarea. Nu a avut șut pe poartă, în afară de golul marcat în minutul 68, dar care a fost anulat pe motiv de offside. Mbappe nu a avut succes deloc", s-a scris despre Mbappe.

Ce scrie L'Equipe după primul eșec suferit de PSG în era Messi: "Nu au produs nimic"

L'Equipe scrie că tridentul ofensiv Messi - Neymar - Mbappe nu a produs nimic în meciul cu Rennes: "PSG a suferit primul eșec de pe 1 august încoace, de la Supercupa cu Lille. Messi a nimerit bara în minutul 31 și mai are de așteptat până la primul gol în Ligue 1.

A fost pentru a patra oară când Messi, Neymar și Mbappe au jucat împreună, iar astăzi nu au produs mai nimic. Au fost doar câteva combinații reușite de cei trei, alături de Di Maria. A fost clară lipsa de concentrare a jucătorilor de la Paris, care au intrat pe teren la cinci zile distanță de la succesul cu Manchester City din Champions League, scor 2-0", scriu jurnaliștii francezi.

Etichete: psg , neymar , lionel messi , campionatul frantei , rennes psg , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Live Video&Score PSG - Le Havre 1-2, ACUM, pe DGS 4. Oaspeții marchează din nou

Citeşte şi

Live Video&Score PSG - Le Havre 1-2, ACUM, pe DGS 4. Oaspeții marchează din nou

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”