Jose Mourinho / Foto: Profimedia

Nu este Bayern Munchen. Jose Mourinho ar putea ajunge la o altă fostă câștigătoare de Champions League

articol scris de Digi Sport
12.02.2024, 18:30
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Despre Jose Mourinho (61 de ani) s-a spus că ar fi în discuții cu mai multe echipe cunoscute, după ce a fost demis de AS Roma.

”The Special One” nu a dus lipsă de oferte, iar printre cluburile care își doresc serviciile antrenorului portughez s-ar afla Chelsea, Manchester United, Al-Shabab și Bayern Munchen.

Jose Mourinho este favorit să îl înlocuiască pe Gennaro Gattuso la Olympique Marseille

O nouă echipă care s-a interesat de Jose Mourinho este Olympique Marseille, care se află pe locul opt din Ligue 1. În plus, formația antrenată de Gennaro Gattuso nu a mai câștigat de cinci etape în Franța.

Faptul că Marseille se află la opt puncte distanță de locurile care duc în grupele Champions League i-a făcut pe oficialii clubului să se gândească la înlocuirea lui Gattuso. În plus, Marseille a fost eliminată din Cupa Franței.

Presa franceză a subliniat că după instalarea lui Gattuso pe banca lui Marseille, echipa a obținut în primele 15 etape doar 21 de puncte din 45 posibile. Din sezonul 2014/2015 Marseille nu a mai avut un start de sezon atât de slab.

În acest context, conducerea clubului a luat în calcul variante de a-l aduce pe Jose Mourinho. Marseille are în palmares un trofeu Champions League (1993), nouă titluri de campioană a Franței, printre altele.

Jose Mourinho vrea să o antreneze pe Bayern Munchen și a început să învețe germana

Bild a făcut un anunț important privind viitorul lui Mourinho. Antrenorul lusitan ar ”sta la pândă” și ar fi pregătit să o preia oricând pe Bayern Munchen.

Am auzit că învață germana. A cochetat cu Bayern în trecut. El e gata”, a transmis jurnalistul Christian Falk în contextul în care Thomas Tuchel (50 de ani) este tot mai contestat de fanii bavarezilor.

După ce s-a zvonit că s-ar fi autopropus la Barcelona, Tuchel i-a supărat și mai tare pe suporteri în urma înfrângerii la scor de neprezentare în fața celor de la Bayer Leverkusen, scor 0-3.

Bayern este una dintre cele mai importante echipe din lume. Are în palmares 33 de titluri de campioană a Germaniei, 6 trofee UEFA Champions League și două Campionate Mondiale ale Cluburilor, printre altele.

Etichete: jose mourinho , olympique marseille , bayern munchen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Nu e Fenerbahce! Un alt club a confirmat negocierile cu Jose Mourinho: ”Am rezolvat deja”

”Blestemul Harry Kane”! Bayern a ratat șansa de a câștiga încă un trofeu

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian