Kylian Mbappe, la PSG / Foto: Profimedia

Oferta uriașă a PSG-ului pentru Kylian Mbappe: francezii prezintă cum Real Madrid ar putea fi refuzată din nou

articol scris de Digi Sport
09.02.2024, 20:29
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Kylian Mbappe (25 de ani), starul celor de la PSG, se află în ultimele șase luni de contract.

Dacă Florentino Perez (76 de ani), președintele celor de la Real Madrid, îl așteaptă pe Kylian Mbappe în Spania, cei de la PSG speră să ajungă la o înțelegere cu starul francez pentru prelungirea contractului.

Contractul pe care PSG i-l propune lui Kylian Mbappe: francezul o poate refuza pe Real Madrid pentru a doua oară

Francezii susțin că cei de la PSG au o ofertă uriașă pentru Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului, iar totul rămâne la latitudinea atacantului.

Concret, PSG îi propune lui Kylian Mbappe un nou contract valabil pentru două sezoane, cu o remunerație generoasă: peste 80.000.000 de euro salariu pe sezon, a transmis jurnalistul francez Francois David, citat de AS. 

Astfel, pentru încă două sezoane la PSG, dacă va semna un nou contrac, Kylian Mbappe se va alege cu peste 160.000.000 de euro numai din salariu.

Kylian Mbappe și-ar dori să facă trecerea la Real Madrid, însă își dorește să aibă pe Santiago Bernabeu un salariu superior vedetelor Jude Bellingham sau Vinicius Junior.

În cazul în care cei de la Real Madrid nu se vor ridica cu o ofertă salarială pe măsura așteptărilor sale, Kylian Mbappe și-ar putea prelungi contractul cu PSG, precizează sursa citată.

Kylian Mbappe s-a aflat în aceeași situație și în vara anului 2022. Când toată lumea credea că fotbalistul urma să facă trecerea la Real Madrid, francezul a semnat un nou contract cu PSG.

Astfel, dacă ar semna o nouă înțelegere cu cei de la PSG și în 2024, Kylian Mbappe ar ajunge la două refuzuri pentru gruparea condusă de Florentino Perez și antrenată de Carlo Ancelotti (64 de ani).

Ilie Dumitrescu crede că Real Madrid ar fi de neoprit dacă l-ar transfera pe Kylian Mbappe

Ilie Dumitrescu a vorbit despre un eventual transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, una dintre mutările foarte așteptate în întreaga lume. Specialistul Digi Sport a explicat cum s-ar putea integra starul francez în ofensiva madrilenilor.

Dacă ai două superavioane d-astea... De fapt ăsta este obiectivul, să faci cel mai bun atac, cu cei mai buni jucători. Florentino Perez nu are problema asta că, dacă vine o figură importantă, să renunțe la altă figură. Dacă ar putea, ar aduce toate figurile importante în club.

Mbappe ar aduce un plus la orice echipă din lumea asta. Dacă Mbappe va veni la Real Madrid, cu Bellingham, Vini Jr, Rodrygo, nu mai zic să vină și un număr ’9’. Să mergem pe varianta pe care o are Ancelotti, cu 4-3-1-2, cu Bellingham și în față cu Mbappe și Vini jr, cu libertate de acțiune. Nu sună rău, nu?

Acolo e o competiție. E greu, dar e și progresul ăsta care se întâmplă tot timpul la Real Madrid. Tot cu Ancelotti, cu Benzema, Vini Jr, Valverde, Rodrygo era persoana care a decis multe meciuri și nu în campionat, în Champions League, semifinala aia de vis cu City. Copilul s-a ridicat la un nivel senzațional.

Asta înseamnă competiție, progres, o societate puternică. Dacă poți să aduci cei mai importanți jucători și să îi faci să se simtă și importanți, să scoți maximum din fiecare e un lucru extraordinar. Varianta asta Mbappe -  Vini, ai cele mai bune motoare”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal European.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , kylian mbappe psg , kylian mbappe la real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Șumudică a spart televizorul când l-a văzut pe Octavian Popescu: ”Băi, Tavi! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

Cazul lui Edgar Ie a ajuns în presa din Spania: ”Marea înșelătorie a fotbalului modern”

Propunere pentru fotbalistul de 550.000€ al Rapidului: ”Ni-l dorim”

Fotbalistul și-a dat acordul și semnează cu Real Madrid până în 2029!

Citeşte şi

Video Asta spune totul despre el! Gestul unui jucător de la Real Madrid i-a făcut pe toți să râdă

S-a aflat abia acum! Ce s-a întâmplat după meci cu arbitrii de la Real Madrid - Bayern

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Gigi Becali, cu călugării la meciul cu CFR Cluj de pe Arena Națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM "Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”