Christophe Galtier / Foto: Profimedia

News Alert OFICIAL | Christophe Galtier, noul antrenor al lui PSG. Mauricio Pochettino, demis de către "șeici"

articol scris de Digi Sport
05.07.2022, 15:45
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Christophe Galtier (55 de ani) este alesul celor de la  PSG pentru preluarea funcției de antrenor principal. Tehnicianul francez i-a luat locul lui Mauricio Pochettino (50 de ani), care a fost demis în mod oficial astăzi de pe banca echipei.

Christophe Galtier, noul antrenor al celor de la PSG

UPDATE 15:40

PSG a anunțat instalarea lui Christophe Galtier în poziția de antrenor principal al echipei. Francezul a semnat un contract pentru următorii doi ani.

"O să muncim împreună pentru a face oamenii fericiți. Am acceptat această poziție pentru că mă consider capabil. Singur nu o să pot, doar împreună o să reușim. Nu există o echipă mai potrivită ca PSG pentru a câștiga trofee", a spus Galtier la conferința de prezentare.

Mauricio Pochettino, OUT de la PSG

UPDATE 13:50

PSG a anunțat despărțirea de Mauricio Pochettino, tehnician care a rezistat doar 18 luni pe baca formației din capitala Franței.

Tot astăzi, șeicii sunt gata să-l prezinte pe noul antrenor al formației, Christophe Galtier.


Știrea Inițială

Christophe Galtier, noul antrenor al celor de la PSG

Tehnicianul francez, în vârstă de 55 de ani care, conform surselor, a semnat un contract pe două sezoane cu campioana Franţei, va fi prezentat într-o conferinţă de presă la ora 14:00 la arena Parc des Princes.

A fost nevoie de o lună și jumătate, după anunțul prelungirii surprinzătoare a contractului superstarului Kylian Mbappe, pentru ca nava-admiral a Qatar Sport Investment (QSI) să facă o remaniere aproape completă a organigrammei sale.

Deși PSG nu a confirmat semnarea contractului de către noul antrenor, luni seara Galtier a apărut în fața camerelor de filmat și a presei, alături de noul consilier sportiv Luis Campos, la sediul administrativ al clubului de la Boulogne-Billancourt (south-vestul Parisului) .

PSG s-a despărțit de Mauricio Pochettino

PSG și argentinianul Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, după cum anunța ziarul sportiv L'Equipe, conform oarecare campioana în titre a Franței îi va plăti compensații în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru rupee. contractului.

Finalul acestor negocieri a deschis calea instalării oficiale a tehnicianului francez Christophe Galtier la conducerea tehnică a lui PSG.

Acordul dintre Paris Saint-Germain și Pochettino era valabil până în iunie 2023, iar cele două părți au trebuit să ajungă la un compromis.

Responsabilii parizieni au făcut presiuni în negocieri pentru reducerea despăgubirilor stabilitate pentru plecarea antrenorului, care la rândul său nu a văzut niciun motiv să facă o să favoare clubului care ia cerut să plece pe 10 iunie.

Etichete: psg , antrenor psg , christophe galtier


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Compagno a plecat de la FCSB, dar vrea un tricou de campion. ”Nu știu cum funcționează”

Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius

Citeşte şi

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

Nasser Al-Khelaifi o pune pe ”jar” pe Real Madrid: ”Am un acord cu Mbappe!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool