Conflictul dintre Neymar și Cavani a început în septembrie 2017

PSG, aproape de un nou "tun"! Întâlnire secretă cu starul dorit de Al-Khelaifi! Jucătorul i-a lăsat mască

01.03.2018, 09:27
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

PSG e pregătită să dea un nou "tun" pe piaţa transferurilor. Spaniolii de la AS susţin că oficialii liderului din Ligue 1 au avut o întâlnire secretă cu Thibaut Courtois şi tatăl acestuia, la Londra.

Întâlnirea a avut loc luni, la un hotel, iar portarul de 25 de ani a avut un discurs neaşteptat: "În timpul conversaţiilor, Thibaut a insistat pe faptul că PSG nu are spirit de invingătoare. Parizienii nu au avut succes în cupele europene. E un lucru care îl sperie", au specificat ibericii.

PSG nu este singurul club uriaş care îl doreşte pe Courtois. Real Madrid se află de asemenea pe urmele internaţionalul belgian, care are cei doi copii în capitala Spaniei, din perioada în care a jucat pentru Atletico.

"Viitorul meu nu e clar. Mai am un an de contract și sunt fericit. Când am spus că inima mea este la Madrid, s-a interpretat greșit. Am doi copii în Spania, la Madrid, iar asta nu e deloc ușor. Am rămas cu un an de contract, dar port discuții cu Chelsea, care a pariat pe mine din primul moment și asta nu se uită", a spus Thibaut Courtois, după meciul Chelsea - Barcelona 1-1.

Întrebat dacă așteaptă un telefon din partea lui Florentino Perez, portarul a răspuns: "Nu cred că mă va suna pe mine, îl va suna pe agentul meu și el îl va asculta".

Campioana Angliei nu renunţă însă uşor la cel considerat unul dintre cei mai buni portari din lume. Principalul obiectiv al lui Chelsea rămâne prelungirea contractului lui Courtois, valabil până în 2019. Șefii de pe Stamford Bridge îi pregătesc portarului o nouă înţelegere, cu un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline (225.000 de euro), bonusuri incluse.

Thibaut Courtois a fost cumpărat de Chelsea în 2011, de la Genk, pentru nouă milioane de euro, însă a ajuns abia în 2014 pe Stamford Bridge. A fost împrumutat timp de trei ani la Atletico Madrid.

4 trofee are Courtois la Atletico Madrid: un titlu în La Liga (2014), Cupa Spaniei (2013), Europa League (2012) și Supercupa Europei (2012). A jucat și o finală de Liga Campionilor, în 2014, pierdută în fața Realului.

50 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Thibaut Courtois, potrivit site-ului transfermarkt.de.

Etichete: chelsea , psg , courtois , transfer psg , courtois real madrid , courtois psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Gică Hagi i-a găsit la Steaua înlocuitor lui David Kiki, transferat de FCSB: ”A fost cel mai bun”

Renunță la Florinel Coman? Noua țintă a qatarezilor: un fotbalist de 55.000.000€

Video&Foto Răzvan Lucescu a ”rupt” ringul de dans după ce PAOK a câștigat titlul. Imaginile care i-au surprins pe fani

Citeşte şi

A venit ”nota de plată” pentru Xavi. Ce sancțiune a dictat UEFA, după scandalul cu Istvan Kovacs

Topul celor mai valoroase 10 echipe din lume. Ce român face parte din acest clasament

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc