Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe: joacă la Real Madrid! Cele două grupări sunt gata să bată palma

articol scris de Digi Sport
31.03.2021, 08:59
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Negocierile dintre PSG şi Kylian Mbappe pentru prelungirea contractului scadent în 2022 au eşuat, iar presa din Spania anunţă că gruparea franceză i-ar fi găsit deja înlocuitor campionului mondial.

PSG îl vrea pe Vinicius în locul lui Mbappe

Cotidianul AS, care citează ABC, scrie că PSG s-a decis: îl vrea pe Vinicius, în cazul în care Kylian Mbappe va merge la Real Madrid. Gruparea de pe Bernabeu este cea mai probabilă destinaţie pentru francezul de 22 de ani, care a afirmat în mai multe rânduri că visul său este să îmbrace tricoul alb.

Sursa citată scrie că PSG ştie deja că Mbappe nu va semna prelungirea, iar Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, vrea să-l includă pe brazilianul Vinicius în afacerea cu Real Madrid. Astfel, preţul lui Mbappe urmează să scadă de la 225 la 165 de milioane de euro. Mai exact, pentru a obţine semnătura starului francez mult dorit, Florentino Perez va trebui să pună pe masă 165 de milioane de euro + Vinicius.

"PSG îşi asumă deja pierderea lui Mbappe şi îşi face planuri de viitor. Mbappe a refuzat deja mai multe propuneri de prelungire şi aşteaptă o nouă provocare: Real Madrid. Mbappe este un fan al Realului de când era copil, iar Cristiano Ronaldo, ale cărui postere stăteau pe pereţii camerei francezului, a fost idolul său.", scriu jurnaliştii spanioli.

Vinicius este cotat de Transfermarkt la 40 de milioane de euro, dar madrilenii îl evaluează la 60 de milioane în această tranzacţie. PSG şi Real Madrid au o relaţie excelentă la nivel de conducere, astfel că sunt şanse mari ca Florentino Pérez şi Nasser Al Khelaifi să bată palma pentru ceea ce ar fi una dintre mutările verii.

  • 22 de ani are Mbappe
  • 225 de milioane de euro vrea PSG în schimbul lui Mbappe, cu un an înainte de expirarea contractului
  • 20 de ani are Vinicius
  • 60 de milioane de euro e cota lui Vinicius, conform celor de la Real Madrid
Vinicius, după un gol marcat în Liga Campionilor / Foto: Getty Images

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , vinicius jr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Reușita lui Raul Silva îi menține pe olteni în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Citeşte şi

Singurele două echipe din La Liga care nu au felicitat-o pe Real Madrid pentru câștigarea titlului

Ce a spus Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Bayern Munchen

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”