Logo-ul celor de la PSG / Foto: Profimedia

PSG nu renunță! Jucătorul devenit "prioritate 0" pentru perioada de mercato din iarnă

articol scris de Digi Sport
26.09.2022, 12:17
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

PSG nu renunță la unul dintre jucătorii pe care Christophe Galtier i-a dorit cu insistență în perioada de mercato recent încheiată.

Francezii au încercat să-și schimbe strategia de transferuri și să nu mai caute să aducă fotbaliști cu nume sonore, ci jucători care să se potrivească ideilor antrenorului.

PSG insistă pentru transferul jucătorului de la Inter

Campioana Franței a insistat pentru transferul unui fundaș central, mai ales că Galtier preferă sistemul în care sunt folosiți 5 apărători. Ținta principala a fost Milan Skriniar, pentru care cei de la PSG au fost dispuși să plătească 60 de milioane de euro.

Totuși, pretențiile lui Inter au fost mai ridicate. Italienii au dorit în schimbul fotbalistului minim 80 de milioane de euro, iar negocierile au picat în cele din urmă.

Trupa din Hexagon nu a renunțat însă la ideea de a-l lua pe fotbalistul slovac. Se pare că el rămâne ținta principală și pentru perioada de mercato din iarnă, anunță presa franceză.

Pentru a-i convinge pe cei de la Inter să-l cedeze, conducătorii echipei de pe Parc de Princes sunt dispuși să plătească 30 de milioane de euro, o sumă mai mică față de cea din vară, pentru că Skriniar intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract.

Astfel, dacă nu se parafează un transfer în iarnă, el poate semna vara viitoare din postura de jucător liber de contract cu orice club, iar costurile nu ar mai fi la fel de mari pentru PSG.

Al-Khelaifi își continuă atacul asupra echipelor din Spania! Real Madrid, noua țintă a președintelui de la PSG

Al-Khelaifi a lăsat să se înțeleagă faptul că Barcelona a ”păcălit” fair play-ul financiar.

Acum, Nasser Al-Khelaifi a trecut la rivala catalanilor, Real Madrid, una dintre echipele implicate în proiectul ”Superliga”, o competiție ”închisă” între cluburi, menită să concureze cu Champions League.

Președintele de la PSG consideră că este ciudat faptul că madrilenii au avut posibilitatea să participe în Champions League având în vedere complotul pus la cale împotriva competițiilor UEFA.

Din același motiv, Al-Khelaifi crede că și mai bizar este faptul că cei de la Real Madrid au sărbătorit câștigarea Champions League.

Este ciudat că Real Madrid sărbătorește câștigarea unei competiții UEFA, despre care știm că este cea mai mare competiție între cluburi din lume. Este foarte ciudat că ai complotat împotriva unei competiții fantastice, dar participi la ea, o câștigi și sărbătorești câștigarea trofeului. Sincer, asta mi se pare foarte bizar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit AS.com.

Etichete: psg , transfer , inter milano , milan skriniar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”