Franck Kessie negociază cu Real Madrid / Foto: Profimedia

PSG, pe urmele unui jucător de la AC Milan! Atacantul pe care parizienii sunt dispuși să îl sacrifice

articol scris de Digi Sport
03.01.2022, 21:24
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

PSG a avut o campanie de transferuri fantastică vara trecută când pe Parc des Princes au ajuns Leo Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Wijnaldum și Gianluigi Donnarumma, iar parizienii vor să continue tradiția și să aducă și în această iarnă jucători de calibru.

PSG, pe urmele unui jucător de la AC Milan! Atacantul pe care parizienii sunt dispuși să îl sacrifice

Una dintre țintele ”șeicilor” este mijlocașul celor de la AC Milan, Franck Kessie, ivorianul care a impresionat în tricoul milanezilor încă de la transferul său de la Atalanta din 2019.

Contractul fotbalistul cotat la 48 de milioane de euro de site-urile de specializare va expira în această vară, la data de 30 iunie 2022, iar oficialii lui AC Milan se străduiesc să îl convingă să își prelungească înțelegerea.

Doar că, potrivit Paris Fans, șansele ca Franck Kessie să semneze prelungirea contractului cu formația milaneză sunt destul de mici, iar principalul motiv ar fi de natură financiară.

Kessie își dorește un salariu cel puțin egal cu cel al lui Zlatan Ibrahimovic, care încasează șapte milioane de euro pe an, dar milanezii nu ar dori să bage mâna prea adânc în buzunar, astfel că fotbalistul ivorian și-ar putea alege ca următoare destinație Parisul.

Totuși, PSG nu vrea doar să le ”fure” jucători milanezilor, ci sunt dispuși să cedeze la rândul lor nume importante. Unul dintre acestea este cel al lui Angel Di Maria (33 de ani). Contractul argentinianului cu formația de pe Parc des Princes expiră de asemenea în această vară, iar agenții fotbalistului l-au propus pe acesta la formația rossoneră.

Oficialii lui AC Milan, însă, sunt încântați de alți jucători ofensivi, iar Di Maria nu intră în calculele lor. Unul dintre atacanții doriți de AC Milan este Andrea Belotti, atacantul celor de la Torino.

PSG a întocmit lista neagră!

Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, are misiunea de a obține 100 de milioane de euro, în această iarnă, din vânzarea de jucători, însă nimeni nu vrea să plece de la echipă.

În acest moment, Paris Saint-Germain are 33 de jucători la prima echipă, dintre aceștia 25 sunt jucători cu experiență, plătiți regește. Șeicii de la PSG nu le mai văd trebuința unora dintre ei și îi vor vânduți.

Potrivit L'Équipe, fundașul stânga Lawin Kurzawa nu vrea să plece, chiar dacă are oferte de împrumut, dacă nu i se plătește salariul integral avut la PSG. De asemenea, Julian Draxler, Thilo Kehrer, Leonardo Paredes sau Sergio Rico nu sunt dispuși să plece prea curând.

Până în momentul de față, PSG nu a reușit să vândă pe nimeni, iar misiunea lui Leonardo de obține 100 de milioane în perioada de ”mercato” pare imposibilă.

Singurul cu oferte concrete est fundașul central Abdou Diallo, dorit de mai multe formații din Europa, atât sub formă de împrumut, cât și definitiv.

Etichete: ac milan , psg , di maria , franck kessie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”