Leo Messi / Foto: Profimedia

PSG, refuzată de Leo Messi! Cererea argentinianului pentru a continua negocierile

articol scris de Digi Sport
17.03.2023, 12:02
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Leo Messi (35 de ani) se află în negocieri cu șefii PSG-ului pentru prelungirea contractului, care este scadent la finalul stagiunii actuale.

Argentinianul a ajuns la trupa de pe Parc de Princes în vara anului 2021, însă evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Leo Messi nu a acceptat prima propunere din partea celor de la PSG

Atacantul se pare că a refuzat prima propunere venită din partea francezilor pentru a continua în Ligue 1, notează jurnalistul Joan Fontes.

Sud-americanul ar dori să primească un salariu la fel de mare precum cel al lui Mbappe pentru a lua în calcul prelungirea contractului cu PSG, mai specifică sursa citată.

Jucătorul francez are un venit de aproximativ 70 de milioane de euro anual, în timp ce Messi câștigă stagional 42 de milioane de euro la trupa de pe Parc de Princes.

Dacă nu va reuși să ajungă la un consens cu "șeicii", Leo Messi ar urma să aibă alte 3 variante, conform informațiilor din presă.

Prima ar fi întoarcerea la Barcelona pentru o ultimă încercare la câștigarea Champions League, dar situația economică a ibericilor face ca o revenire a sud-americanului să fie complicată.

Trecerea în MLS, la Inter Miami, sau în Arabia Saudită, la Al Hilal, ar mai fi variantele pe care campionul mondial le are.

Ultrașii lui PSG vor să-l huiduie pe Leo Messi

Leo Messi (35 de ani) și conflictul cu fanii lui PSG ar putea să aibă un nou episod la partida din campionat pe care campioana Franței o va juca duminică, de la ora 18:00, în DIRECT pe Digi Sport 2.

Argentinianul și colegii săi se vor afla prima dată față în față cu ultrașii grupării după eliminarea din optimile Champions League.

Facțiunea dură a suporterilor intenționează, conform presei din Hexagon, să-și arate nemulțumirea față de evoluția favoriților, care au pierdut atât pe teren propriu, 1-0, cât și în Bavaria, 2-0.

Astfel, printre cei vizați, conform sursei citate, va fi și Lionel Messi, cel care va fi huiduit pentru că a fost "dat dispărut" în dubla manșă cu nemții, asta după ce și în sezonul trecut, la meciurile cu Real Madrid, tot din optimi, argentinianul a fost umbră a jucătorului care domina partidele cu "Galacticii" pe când era la Barcelona.

Un asemenea comportament al suporterilor față de Messi a fost și în stagiunea trecută, lucru care se pare că l-a afectat pe sud-american, iar din acest motiv are îndoieli în privința prelungirii contractului.

Un nou episod ce ar urma să aibă loc la meciul cu Rennes ar putea fi "picătura care să umple paharul".

Etichete: leo messi , contract , psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”