Neymar joacă la PSG din vara anului 2017 / Foto: twitter barca universal

PSG schimbă strategia în ceea ce-l privește pe Neymar. Noua formulă în care poate ajunge la Barcelona sau Real Madrid

23.08.2019, 17:14
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Cu 11 zile înantea de încheierea perioadei de transferuri (2 septembrie), Leonardo mai are timp de perfectat transferuri pentru PSG, atât în ceea ce privește venirile, cât și plecările. Mcsport notează că mai multe "probleme arzătoare" se află pe masa parizienilor, iar prima este cea a lui Neymar, al cărui viitor este încă incert.

Dar parizienii trebuie însă să gestioneze și "tentația" Dybala.

Între timp, Neymar a fost reprimit în lot de PSG, după după o săptămână în care s-a pregătit separat. Brazilianul a participat la ultimele două antrenamente, iar staff-ul medical anunţat că fotbalistul este apt de joc pentru meciul cu Toulouse de duminică.

Situația lui Neymar este tot în ceață

Cazul lui Neymar este cel mai dificil dintre toate problemele pe care le are PSG de gestionat. Brazilianul încă nu știe unde va juca în sezonul care deja a început în cam toate marile campionate din Europa. Starul parizienilor este hotărât să părăsească Parisul, însă niciuna dintre echipele care îl "curtează" nu a ajuns încă la un acord cu oficialii de pe Parc des Princes.

Destinația favorită a atacantului de 27 de ani este Barcelona, acolo unde a jucat înainte de a ajunge la PSG, însă catalanii nu au încă lichiditățile cerute de PSG, sau nu sunu dispuși să le achite, având în vedere că ar putea încălca fair-play-ul financiar, plus alte probleme ce ar putea rezulta de aici.

PSG a refuzat toate ofertele de la Barcelona pentru Neymar. Varianta Real Madrid rămâne de actualitate

Până acum, Leonardo a refuzat toate propunerile Barcelonei, de la cele care presupuneau schimburi de jucători până la varianta unui împrumut cu opțiune de transfer definitiv. În asemenea condiții, este greu de crezut că spaniolii îi vor convinge pe omologii francezi în zilele ce urmează.

Însă PSG nu a închis definitiv posibilitatea posibilitatea de a-l da cu împrumut pe Neymar, cu opțiune de cumpărare, cu condiția însă de a obține 200 de milioane de euro, o sumă similară cu cea pe care au plătit-o în 2017 Barcelonei, 222 de milioane de euro. Exact aici se împotmolesc toate negocierile.

Real Madrid îl dorește la rându-i pe Neymar, iar madrilenii au avantajul unor relații mult mai bune cu omologii de la PSG. În plus, madrilenii au mai multe variante decât Barcelona în ceea ce privește jucătorii pe care îi poate ceda la schimb celor de la PSG.

Pe de altă parte, un transfer al lui Neymar pe Bernabeu ar fi văzut ca o "trădare", având în vedere trecutul său catalan.

Discuțiile sunt deja în toi, însă negocierile nu au progresat prea mult. Cu toate acestea, Mcsport susține că "totul ar putea să se decidă extrem de rapid" în acest sens.

Real Madrid îl vrea pe Neymar, dar a redeschis și pista Pogba. Ce rol joacă aici Dybala

În același timp, madrilenii au reluat discuțiile și pentru Paul Pogba, de la Manchester United, iar până la finalul perioadei de mercato, am putea să-i vedem pe ambii evoluând pe Bernabeu.

Numele lui Juventus, ca destinație pentru Neymar, a apărut mai ales datorită interesului lui PSG pentru Dybala. După un sezon în umbra lui Cristiano Ronaldo, Dybala ar putea să-și facă bagajele foarte curând.

Din dorința de a-și mai rezolva bilanța financiară, "Bătrâna Doamnă" nu va ține cu dinții de atacantul de 25 de ani. Iar interesul parizienilor pentru argentinian este una reală, cu toate că prețul său este cuprins între 70 și 80 de milioane de euro.

Interesant este că venirea lui nu depinde de plecarea lui Neymar, dar ar putea să fie luată în calcul și aceată formulă dacă italienii sunt hotărâți să-l ia pe Neymar. Mai rămâne ca PSG să le facă o ofertă concretă celor de la Juve.

Etichete: real madrid , barcelona , neymar , transfer neymar , oferte neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”