Kylian Mbappe în tricoul celor de la PSG / Foto: Profimedia

Război total! PSG merge până la capăt, după ce a aflat că Mbappe a bătut palma în secret cu altă echipă

articol scris de Digi Sport
28.07.2023, 09:02
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat să discute cu reprezentanţii clubului Al-Hilal, aflaţi în această săptămână la Paris pentru a rezolva transferul verii.

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI!

PSG merge până la capăt: e decisă să-l țină pe Kylian Mbappe pe bancă, dacă nu va pleca în această vară

PSG autorizase clubul saudit să negocieze cu Mbappe, după ce parizienii au acceptat oferta de 300 de milioane de euro, cu bonusuri incluse, înaintată anterior de Al-Hilal.

Parizienii sunt convinși că atacantul a bătut deja palma cu Real Madrid și că ascunde acest lucru. Căpitanul naționalei Franței nici nu a vrut să audă de o discuție cu arabii și a refuzat ferm o mutare în Golf.

Oferta era de 700 de milioane, dintre care 200 reprezentau salariul fix, iar restul de 500 drepturi de imagine și contracte de sponsorizare. 

Kylian Mbappe a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe Parc des Princes până în iunie 2025, lucru care i-a înfuriat pe oficiali clubului parizian.

Starul se antrenează în prezent la centrul de pregătire al clubului parizian, alături de ceilalţi jucători lăsaţi în afara lotului pregătit de Luis Enrique. Campioana Franței vrea să scape cât mai repede de el, pentru a obține o sumă consistentă de transfer.

PSG va aștepta și alte oferte pentru Kylian Mbappe, de care este decisă să se despartă în această perioadă de mercato. În caz contrar, atacantul va fi ținut pe bancă un an de zile, informează Forbes, care citează L'Equipe.

Sindicatul Fotbaliştilor Profesionişti Francezi (UNFP) a avertizat deja clubul PSG în legătură cu situaţia starului Kylian Mbappecare nu a fost inclus în lotul deplasat în Japonia, din cauza refuzului acestuia de a-şi prelungi contractul.

Cine este, de fapt, femeia alături de care a fost surprins Mbappe în vacanță

Galerie Foto

Starul lui PSG s-a fotografiat cu o femeie ”misterioasă”, despre care toată lumea a crezut că este noua lui iubită. Dar, surpriză!

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo susțin că e nimeni alta decât Melissa Gateau, cumnata lui Kylian Mbappe. Aceasta este partenera fostului fotbalist Jires Kembo Ekoko, fratele vitreg al lui Mbappe, alături de care are doi copii.

Fost internațional U21 francez, Kembo Ekoko s-a retras din activitate în 2019. De-a lungul carierei, a jucat la Rennes, Al-Ain, El-Jaish, Al-Nasr SC și Bursaspor.

Etichete: transferuri , psg , al hilal , mercato , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Citeşte şi

Englezii au anunțat suma uriașă pregătită de Tottenham pentru transferuri! "Accent pe fundași"

Luis Enrique a anunțat ”revoluția”, după plecarea lui Mbappe: ”Va fi foarte greu să joci pentru PSG”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”