Kylian Mbappe, în tricoul lui Paris Saint-Germain / Foto: Getty Images

Războiul giganţilor! Mbappe e "somat" să refuze Real Madrid: "Lucrurile se vor complica dacă merge acolo"

09.12.2019, 09:27
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Nike încearcă să valorifice la maximum imaginea lui Kylian Mbappe-Lottin (20 de ani), astfel că gigantul american a lansat prima colecție inspirată din povestea atacantului legitimat la PSG. Un analist de marketing sportiv din Franța spune că puștiul-minune ar putea fi tentat să rămână cât mai mult timp la Paris, datorită expunerii de care beneficiază în Ligue 1.

Nike, sponsorul tehnic al celor de la PSG, a prezentat duminică, pe Stade de France, colecția "Bondy Dreams", colecție aflată sub semnătura lui Mbappe. Conform firmei de echipament sportiv, colecția este "inspirată de străzile orașului Paris, unde a luat naștere pasiunea lui Mbappe pentru fotbal".

Un analist de marketing sportiv din Franța, Lionel Maltese, a explicat de ce ar fi mai bine pentru Mbappe să rămână la PSG în următorii ani: "Nike a dezvoltat un brand uriaș, CR7, cu ajutorul lui Cristiano Ronaldo. A fost însă destul de dificil să-l promoveze în ultimii ani, pentru că el juca la Real Madrid, club sponsorizat de Adidas.

Parisul reprezintă o piață perfectă pentru Mbappe. Dacă va merge la Real, lucrurile se vor complica", a spus Lionel Maltese, citat de L'Equipe. Este cunoscută rivalitatea la nivel mondial a celor doi giganţi.

Lansarea colecției inspirate după povestea lui Mbappe / Captură Instagram Nike

Mbappe rămâne pe lista lui Real Madrid

Kylian Mbappe a fost prezent la Gala Balonul de Aur de la Paris, iar gesturile sale au amplificat zvonurile legate de o posibilă mutare la Real Madrid. Nu e un deloc un secret faptul că preşedintele grupării spaniole, Florentino Perez, l-a pus în capul listei de achiziţii pe atacantul francez pentru care este dispus să plătească o sumă record.

"Sunt îndrăgostit de Mbappe chiar din prima zi în care a venit să dea o probă la centru de formare de la Real în urmă cu câțiva ani", a spus antrenorul madrilenilor, înainte de meciul direct Real Madrid - PSG.

Mbappe scrie istorie pentru PSG

La numai 20 de ani, Mbappe a ajuns la 72 de goluri marcate pentru PSG. Lider all-time este Edinson Cavani, cu 195 de reușite. Mai mult decât atât, Mbappe este în prezent și cel mai valoros jucător din lume, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, care îi oferă o cotă de 200 de milioane de euro.

  • Abonații RCS-RDS pot urmări meciurile din Ligue 1 pe canalele Digi Sport, pe site-ul www.digisport.ro și în aplicația Digi Online.

Campion mondial cu naționala Franței, în 2018, Mbappe a ajuns la Paris în 2017. În primă fază a fost împrumutat de la AS Monaco, pentru ca PSG să dribleze fair-play-ul financiar, iar apoi a fost transferat definitiv. În total, AS Monaco a încasat 180 de milioane de euro pentru transferul său.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022.

VIDEO ultimul gol marcat de Mbappe în tricoul lui PSG, în succesul cu Montpellier, scor 3-1

Etichete: psg , nike , video ligue 1 , mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-2, ACUM, Digi Sport 1. Sergiu Hanca a ratat un penalty!

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”