Kylian Mbappe la meciul cu Nantes / Foto: Profimedia

Real Madrid l-a avertizat pe Kylian Mbappe că ar putea renunța la transferul său! Condiția impusă atacantului

articol scris de Digi Sport
21.02.2022, 10:35
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Real Madrid încearcă să îl convingă pe Kylian Mbappe (23 de ani) să semneze un precontract în timpul sezonului, în timp ce PSG îl ademenește cu cel mai mare salariu din istoria clubului. 

Campionul mondial a declarat că nu a luat încă o decizie legată de viitorul său, întrucât actuala lui echipă a dat chiar de Real Madrid în optimile UCL, iar Mbappe vrea mai întâi să treacă de dubla manșă. 

Real Madrid vrea ca Kylian Mbappe să semneze precontractul imediat după meciul cu PSG

Vicecampioana Spaniei este de acord să-l aștepte pe atacant până atunci, dar a impus și o condiție. Conform Football Espana, Real Madrid vrea ca Mbappe să semneze precontractul chiar după returul de pe Santiago Bernabeu. 

Madrilenii știu că reprezintă prima opțiune a lui Mbappe, doar că se tem de insistențele lui PSG. De-a lungul sezonului, francezii i-au făcut mai multe oferte pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes. 

Cel mai probabil, formația din capitala Franței va încerca să negocieze în continuare cu Mbappe, iar Real Madrid s-a săturat de incertitudine. "Albii" i-au transmis că, în cazul în care nu semnează actul la scurt timp după meciul din optimi, s-ar putea să nu-l mai oferteze deloc și să se reorienteze către alt atacant.

  • Real Madrid - PSG se joacă pe 9 martie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

Kylian Mbappe ar putea rămâne la PSG. Condițiile impuse de atacant

Presa din Franța a anunțat că atacantul le-a impus o serie de cerințe celor de la Paris Saint-Germain pentru a lua în calcul o eventuală discuție pentru prelungirea contractului. Potrivit L'Equipe, Kylian Mbappe vrea să schimbe anumite lucruri la club, însă nu este sigur că acestea vor putea fi implementate de conducătorii echipei.

Din start, Kylian își dorește să fie considerat cel mai important om din club, peste orice altă vedetă din cadrul lotului, fie ei Neymar sau Lionel Messi. În consecință, starul francez vine cu o serie de cerințe către conducerea clubului:

1. Mai multă implicare - Mbappe consideră că este estențial ca PSG să stabilească niște reguli stricte privind viața lor de zi cu zi. De la punctualitatea la antrenamente până la libere acordate jucătorilor. Potrivit sursei citate, campionul mondial are anumite îndoieli legate de capacitatea conducătorilor clubului de a impune aceste schimbări, însă nu are de gând să mai tolereze problemele din acest sezon.

2. Să fie un punct de referință - A fi imaginea la nivel global este una dintre condiții, dar mai presus de toate dorește să fie în centrul atenției pe teren. Asta ar însemna să i se propună un stil de joc care să-l pună în valoare. Ar mai putea fi vorba și despre executarea loviturilor libere și a penalty-urilor.

3. Posibilitatea plecării în 2023 - Având în vedere Cupa Mondială din Qatar, Mbappe și-ar dori să reprezinte formația din Hexagon în tricoul celor de la Paris Saint-Germain. Astfel, și-ar dori un contract pe cel puțin doi ani, cu o clauză de reziliere accesibilă la finalul acelui sezon.

4. Un salariu pe măsură - Din ultimele informații apărute în presa internațională, Paris Saint-Germain pare dispusă să-l transforme pe Kylian Mbappe într-unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Luis Enrique a anunțat ”revoluția”, după plecarea lui Mbappe: ”Va fi foarte greu să joci pentru PSG”

S-a înțeles cu Real Madrid și semnează: ”Clubul este încântat”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”