Mauricio Pochettino / Foto: Profimedia

Șeicii de la PSG au decis. Mauricio Pochettino, out de la PSG în vară! Motivul deciziei drastice

articol scris de Digi Sport
01.02.2022, 19:02
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

La PSG nu există liniște indiferent de situația, iar odată cu eliminarea formației din Cupa Franței, presa din Hexagon a făcut un anunț important cu privire la viitorul grupării din capitală.

Viitorul lui Mauricio Pochettino pe banca lui PSG este decis, din câte se pare, șefii qatarezi ai echipei au hotărât ca tehnicianul să fie dat afară în vară.

Mauricio Pochettino, out de la PSG

PSG a fost eliminată din Cupa Franței de OGC Nice după loviturile de departajare, iar un jurnalist din Franța a anunțat că Nasser Al Khelaifi împreună cu ceilalți oameni importanți din conducerea formației au luat o decizie cu privire la viitorul lui Mauricio Pochettino.

Argentinianul va fi demis în vară, indiferent de rezultatele pe care urmează să le obțină, aici incluzând și un posibil triumf în Champions League, visul interzis până acum pentru gruparea franceză.

Relația lui Pochettino cu "greii" vestiarului, Neymar sau Messi, a fost una nu tocmai bună, ambii având ieșiri de dezaprobare față de antrenor, chiar în timpul meciurilor.

Acesta ar fi unul dintre motivele principale pentru care s-a luat decizia despărțirii de Pochettino în vară, pe lângă raționamentul rezultatelor și jocului nu tocmai convingătoare de când a fost instalat pe banca PSG-ului.

Ca și înlocuitor pentru argentinian omul care este creditat cu cele mai mare șanse este Zinedine Zidane, liber de contract după ce s-a despărțit de Real Madrid în vara lui 2021.

Mauricio Pochettino, unul dintre favoriți pentru postul de la Manhcester United

Eventuala sa plecare de la PSG nu înseamnă neapărat un lucru rău pentru Mauricio Pochettino, care conform informațiilor apărute în presa din Anglia, este unul dintre favoriți pentru a o prelua pe Manchester United.

Trupa de pe Old Trafford este pregătită în acest moment de Ralf Rangnick, adus ca interimar în locul lui Ole Gunnar Solskjaer, însă neamțul a fost anuțat în momentul investirii că reprezintă doar o soluție temporară, iar în vară se vor căuta alte soluții.

Fost antrenor al lui Tottenham, cu care a reușit să ajungă până în finala Champions League, Pochettino este văzut de conducătorii lui Manchester United ca o soluție ideală pentru a aduce o nouă cultură în vestiar și pe terenul de joc.

Etichete: leo messi , psg , neymar , demisie , mauricio pochettino , viitor , dat afara , mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Ardelenii au lovit bara

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Citeşte şi

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”