Gică Hagi, mesaj emoționant pentru Luis Enrique

Mesajul emoționant al lui Gică Hagi pentru Luis Enrique, după ce fiica fostului selecționer al Spaniei a decedat

31.08.2019, 14:24
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Fetiţa lui Luis Enrique, Xana, a încetat din viaţă la doar 9 ani, după ce în ultimele cinci luni s-a luptat cu o boală incurabilă. Tehnicianul spaniol a anunţat, plin de durere, teribila veste.

În iunie, fostul selecţioner al Spaniei decidea să se retragă din funcţie, invocând motive personale. Din respect pentru el, presa nu a detaliat problemele avute, păstrând o discreţie totală.

Gică Hagi, fost coleg cu Luis Enrique la Real Madrid, nu a rămas indiferent la drama prin care trece fostul selecționer al Spaniei. "Regele" i-a transmis un mesaj emoționant lui Luis Enrique.

"Din păcate, acestea sunt lucrurile grele, dureroase în viaţă. Acestea sunt lucrurile grave sau momentele dificile în care e foarte greu. Sper ca Luis să aibă puterea să meargă înainte. Așa cum a scris, să îşi amintească pentru că întotdeauna va fi în inima lor şi întotdeauna o s-o pomenească", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Anunțul sfâșietor al lui Luis Enrique, cu privire la moartea fiicei sale

"Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.

Odihneşte-te în pace, Xanita", a fost mesajul sfâşietor al antrenorului.

Zeci de mii de mesaje de susținere, după ce Luis Enrique a anunțat decesiul fiicei sale, Xana

După anunţul morţii fiicei sale, Luis Enrique a primit numeroase mesaje de susţinere.

"Mister, toată susţinerea şi afecţiunea noastră, ţie şi familiei. Nu sunt cuvinte, dar noi vom fi mereu alături", a transmis căpitanul echipei Spaniei, Sergio Ramos.

"Fie ca Xana să se odihnească în pace", a scris, la rândul său, atacantul clubului Atletico Madrid, Alvaro Morata, într-un mesaj postat pe Twitter.

Preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, Luis Rubiales, dar şi marile rivale ale fotbalului spaniol, Barcelona şi Real Madrid, au transmis, de asemenea, mesaje de condoleanţe selecţionerului.

David Silva, Pepe Reina, Chris Smalling, Cesar Azpilicueta, Dani Parejo, Thiago Alcantara, Sergio Busquets, Luis Garcia, Munir, Marc Bartra sunt doar câțiva dintre fotbaliștii care au postat mesaje de susținere.

Etichete: gica hagi , luis enrique


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Foto Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Foto Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Citeşte şi

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”