Inaugurare stadion Steaua / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Mesajul ultrașilor de la CSA Steaua pentru conducerea clubului, după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

articol scris de Digi Sport
11.07.2023, 23:39
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

FCSB, formația lui Gigi Becali (65 de ani), a primit acceptul de a disputa meciul cu Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii, pe arena din Ghencea.

Ultrașii de la CSA Steaua, mesaj pentru conducerea clubului: ”Aveți două opțiuni”

După vestea că FCSB va disputa meciul cu Dinamo în Ghencea, reprezentanții facțiunii de suporteri AS47 le-au reamintit conducătorilor de la CSA Steaua că mai aveau o cerere din partea lor de închiriere a arenei în data de 22 iulie.

Dragi conducători Steliști,

În momentul de față aveți două opțiuni. Care sunt ambele pe masa voastră, în același timp, sub forma a două cereri clare.

Prima, în ordine cronologică, e din partea unor suporteri, a unor oameni de bună credință care și-au dat sufletul pentru Steaua încă dinainte de redeschiderea secției de fotbal.

A unor oameni care au răbdat ani întregi împotriva celor care se declarau Steaua, deși nu aveau nimic în comun cu onoarea, decența și seriozitatea Stelei.

A unor oameni care au îndurat 6 ani în mocirlele ligilor inferioare din dragoste față de Steaua. A unor oameni pentru care Steaua este, la propriu, a doua religie.

A doua, în ordine cronologică, e din partea celor împotriva cărora noi și voi am luptat de cel puțin un deceniu. Din partea celor care ne batjocoresc și pe noi, și pe voi, și pe clubul nostru, și pe oricine aspiră la decență din țara noastră.

Din partea unor rău-platnici care nu au altă armă decât manipularea publică. Din partea celor care vă iau și pe voi, și pe noi în derâdere în fiecare zi.

Obligația voastră nu este decât aceea de a alege un chiriaș pentru Stadionul Steaua, cel care poartă numele nostru și al vostru, pentru data de 22 iulie 2023.

Doar că decizia pentru 22 iulie 2023 va avea repercusiuni și după 22 iulie 2023. Așa că întrebarea noastră finală e una simplă: voi ce alegeți dintre cele două cereri pe care le aveți pe masă pentru 22 iulie 2023?”, au scris cei de la AS47, pe Facebook.

FCSB, în Ghencea după o pauză de opt ani

Pentru FCSB, organizarea meciului cu Dinamo pe stadionul Steaua reprezintă o revenire în Ghencea după o pauză de peste opt ani.

Ultimul meci disputat de clubul lui Gigi Becali în Ghencea este un FCSB - Viitorul 4-1 din 22 martie 2015, cu goluri marcate de Cristi Tănase, autorul unei ”duble”, Raul Rusescu, George Țucudean și, de partea cealaltă, Nelson Bonilla.

La finalul ultimului sezon în care a jucat meciuri în Ghencea, FCSB a câștigat titlul.

Galerie Foto

Etichete: csa steaua , fcsb - dinamo , fcsb ghencea , ultrasi csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, sfătuit să ”forțeze” transferul lui Alex Chipciu. ”FCSB ar avea cea mai bună apărare din România”

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Citeşte şi

Un singur jucător mai are contract cu CSA Steaua, după încheierea sezonului din Liga 2

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni: atac la FCSB și replică pentru Ilie Năstase!

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”