Fotbaliști din naționala Franței U19, la EURO 2022. Isaak Toure (dreapta), cel mai valoros jucător / Foto: Twitter

Un singur francez valorează mai mult decât tot lotul ”tricolorilor mici”. Misiune dificilă pentru România U19 la EURO 2022

articol scris de Digi Sport
20.06.2022, 09:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Echipa națională U19 a României a debutat cu o înfrângere la EURO 2022, 1-2 cu reprezentativa Italiei, iar ”tricolorii mici” se află în fața duelului cu Franța.

Reprezentativa din Hexagon, chiar dacă selecționerul Landry Chauvin nu a convocat toate starurile pe care le avea la dispoziție la această categorie de vârstă, se numără printre favoritele la cucerirea trofeului, mai ales după ce a făcut instrucție cu țara gazdă, Slovacia, 5-0.

  • Meciul România U19 - Franța U19, din etapa a doua a grupei A de la EURO 2022, va putea fi urmărit marți, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Galerie Foto

Francezul Isaak Toure valorează mai mult decât tot lotul României U19

Pe elevii lui Adrian Văsâi îi așteaptă un meci extrem de dificil. Pe hârtie, francezii sunt de patru ori mai valoroși decât componenții lotului României: Franța - 20,1 milioane de euro, în timp ce România este evaluată la doar 4,6 milioane. În plus, un singur jucător al ”Cocoșului Galic” este cotat la o sumă mai mare decât întreg lotul selecționatei noastre.

  • 7 Campionate Europene a cucerit Franța U19 de-a lungul timpului.

Este vorba despre Isaak Toure (19 ani) de la Le Havre. Fundașul central este evaluat la 5 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt și este deja pe lista unor echipe importante din Europa. Manchester City, Marseille și Lyon se luptă pentru semnătura sa, iar Newcastle ar fi înaintat deja o ofertă de 9 milioane de euro. Toure are o statură impresionantă: 2,04 metri.

  • Rareș Ilie este cel mai valoros jucător al României U19, cu o cotă de piață de 1,3 milioane de euro.

Lotul Franţei U19 pentru EURO 2022

  • Portari: Thimothee Lo-Tutala (Tottenham, fără cotă de piaţă), Yann Lienard (AS Monaco, 200.000 euro)
  • Fundaşi: Banhie Tanguy Zoukrou (Troyes, 400.000 euro), Jaouen Hadjam (Paris FC, 1.000.000 euro), Ismaël Doukouré (Strasbourg, 1.500.000 euro), Isaak Toure (Le Havre, 5.000.000 euro), Jordan Semedo Varela (AS Monaco, fără cotă de piaţă), Brayann Pereira (Lens, 600.000 euro), Ousmane Camara (Paris FC, 2.000.000 euro)
  • Mijlocaşi: Martin Adeline (Reims, 800.000 euro), Warren Bondo (Nancy, 700.000 euro), Andy Diouf (Rennes, 500.000), Florent Da Silva (Villefranche, 500.000 euro), Abdoullah Ba (Le Havre, 700.000 euro)
  • Atacanţi: Alan Virginius (Sochaux, 2.000.000 euro), Salim Ben Seghir (Marseille, 400.000 euro), Loum Tchaouna (Rennes, 2.000.000 euro), Lamine Cissé (Nancy, 1.000.000 euro), Tairyk Arconte (Ajaccio, 400.000 euro), Ange-Yoan Bonny (Parma, 400.000 euro)

Cum arată lotul României U19 pentru EURO 2022! Rareș Ilie, decarul "tricolorilor" mici

  • Portari: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Denis Lungu-Bocean (SV Kuchl/Austria)* (rezervă)
  • Fundași: Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (ACS Petrolul 52), Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (ambii Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia), Denis Radu (Politehnica Timișoara), Botond Gergely (FK Csikszereda)
  • Mijlocași: Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (toți Farul Constanța), Andrei Pandele (FC Metaloglobus), Rareș Ilie (FC Rapid 1923), Doru Andrei (Politehnica Timișoara), Aurelian Ciuciulete (FCSB)
  • Atacanți: Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Luca Andronache (Farul Constanța).

Etichete: romania u19 , isaak toure , euro 2022 u19 , romania u19 franta u19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

MERCATO 2019 - TOATE transferurile verii sunt AICI. Cristi Manea la FCSB! Transferurile din ultima oră

MERCATO 2023 | Toate transferurile verii sunt AICI! Joao Felix și Joao Cancelo au semnat cu Barcelona

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă