Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool / Foto: Profimedia

Jurgen Klopp a spus totul despre antrenorul aflat în pole-position să-i ia locul la Liverpool

articol scris de Digi Sport
26.04.2024, 15:44
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Liverpool a demarat negocierile cu antrenorul preferat de conducere să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp la finalul sezonului, când neamțul va pleca de pe Anfield.

Alesul este Arne Slot, antrenorul olandez care s-a făcut remarcat la Feyenoord. După ce Virgil van Dijk s-a pronunțat cu privire la posibilul înlocuitor al lui Jurgen Klopp, a venit și rândul neamțului să vorbească pe seama acestui subiect.

Jurgen Klopp, despre varianta Arne Slot: ”Mi-ar plăcea ca Arne să fie cel care devine noul antrenor”

Jurgen Klopp a reușit să cucerească toate trofeele posibile pe banca tehnică a ”Cormoranilor”, iar germanul a ajuns un favorit al tribunelor. Întrebat despre varianta Arne Slot, actualul antrenor al lui Liverpool a afirmat că și-ar dori ca tehnicianul olandez să fie cel care îi ia locul la gruparea de pe Anfield, întrucât acesta a impus un stil de joc plăcut la Feyenoord.

Mai mult, Klopp l-a ”avertizat” pe Slot și i-a transmis că postul de antrenor al lui Liverpool este unul extrem de plăcut.

”Nu sunt implicat, nu vorbesc cu clubul pe seama acestui lucru. Mi-ar plăcea ca Arne să fie cel care devine noul antrenor al echipei, în cazul în care își dorește acest lucru.

Îmi place stilul de joc al echipei sale. Asta am auzit despre el, că e un antrenor bun. I-aș spune că acesta este cel mai bun job din lume. Cel mai bun club din lume, cei mai buni oameni”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Fabrizio Romano.

Arne Slot nu mai ascunde că e dorit de Liverpool

Slot a făcut declarația de mai jos vineri, la firul ierbii, chiar înaintea meciului dintre Feyenoord și Go Ahead Eagles, din campionatul Olandei. 

"Cluburile negociază. Aștept verdictul. Nu e un secret că vreau să merg la Liverpool. Acum aștept ca cele două echipe să ajungă la un acord. Sunt încrezător că se va întâmpla", a spus Slot, conform presei olandeze

Slot a câștigat campionatul Olandei alături de Feyenoord la finalul sezonului trecut și Cupa în acest an competițional. Mai mult, a dus echipa până în finala Conference League din 2023, unde a pierdut cu AS Roma. În plus, Slot a fost numit antrenorul anului în Olanda pentru doi ani consecutivi, 2022 și 2023.

Feyenoord este doar a doua echipă din cariera lui Slot, după ce a condus-o pe Alkmaar, din iulie 2019 și până în decembrie 2020. Antrenorul olandez se află pe banca celor de la Feyenoord din iulie 2021, potrivit abendzeitung. În cele 144 de meciuri în care a condus echipa, Slot a înregistrat o medie de 2,13 puncte pe meci.

Liverpool ar trebui să plătească undeva între 10 și 11 milioane de euro pentru Arne Slot

Arne Slot are contract cu Feyenoord până în vara anului 2026, așa că Liverpool trebuie să plătească bani grei pentru a-l aduce de la formația din Olanda. Antrenorul nu are o clauză de reziliere, iar clubul nu va sta în calea unei posibile plecări. Conform aceleiași surse, ”Cormoranii” ar trebui să plătească undeva între 10 și 11 milioane de euro celor de la Feyenoord în schimbul lui Arne Slot.

Jurnalistului Fabrizio Romano a afirmat că negocierile dintre cele două cluburi au decurs bine până în acest moment. Rămâne de văzut când vor bate palma, întrucât este cât se poate de clar faptul că Arne Slot este favoritul conducerii lui Liverpool.

Etichete: liverpool , jurgen klopp , arne slot


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Antrenorul lui Alaves a anunțat ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce a atins de 3 ori mingea cu Getafe

Inexplicabil: o echipă din Champions League și-a jucat retrogradarea în ultima etapă! Cum s-a terminat

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

Decizia luată de Răzvan Lucescu la PAOK, înaintea meciului care decide titlul în Grecia

Citeşte şi

Man. City - West Ham, Arsenal - Everton, LIVE VIDEO, 18:00 pe DGS 1 & 2. Titlul se decide în ultima etapă

Jurgen Klopp a vorbit despre succesorul său la Liverpool: ”Oamenii ar putea să-și facă griji”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină