Oliver Skipp, lovit cu crampoanele în cap de Diogo Jota / Foto: Profimedia

Klopp atacă, deși este evident că Jota trebuia eliminat după ce i-a pus crampoanele pe față lui Skipp

articol scris de Digi Sport
01.05.2023, 08:36
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Liverpool a învins Tottenham cu 4-3 într-un meci cu o desfășurare de-a dreptul nebună, cu golul victoriei marcat de Jota în minutul 90+4, iar la final a existat și un schimb al declarațiilor acide.

Un schimb în care Jurgen Klopp, de obicei remarcabil prin declarațiile sale, îi răspunde acuzator interimarului de la Tottenham, Ryan Mason, care pe bună dreptate a spus că Jota nu trebuia să mai fie pe teren la momentul marcării golului, ci eliminat pentru atacul care s-a lăsat cu sânge la adresa lui Skipp.

Klopp i-a răspuns răutăcios antrenorului Ryan Mason

Este evident că Jota trebuia eliminat. Pe lângă faptul că a fost nevoie de medici pentru a-i opri sângerarea lui Skipp, jucătorul a fost și înlocuit până la urmă deoarece nu a putut continua. 

În schimb, Klopp l-a acuzat pe Mason că ar trebuie să se preocupe mai mult de faptul că echipa sa trebuia să joace un fotbal deschis.

Ryan trebuie să-și facă griji pentru alte lucruri. Tottenham e o echipă atât de bună, Trebuie să joace un fotbal mai bun, nu doar să contraatace. Trebuie (n.r. Mason) să joace un fotbal mai bun cu acea echipă. Diogo Jota are piciorul sus, dar nu atacă capul adversarului. Am înțeles că și Oliver Skipp ar fi putut primi un cartonaș roșu. A vorbit și despre asta? În loc să-și dorească eliminarea lui Jota ar trebui să-și facă alte griji”, a declarat Klopp la BBC, citat de goal.com.

Jota trebuia eliminat după atacul asupra lui Skipp la Liverpool - Tottenham 4-3

Arbitrul Paul Tierney, care era aproape de fază discutată de cei doi antrenori, petrecută în minutul 80, atunci când i-a dat lui Jota doar cartonaș galben.

În plus, Skipp nu a mai putut continua meciul, deși a primit îngrijiri medicale. A fost înlocuit cu Richarlison după 4 minute.

Startul a fost unul fulminant pentru Liverpool, care a marcat 3 goluri în interval de 12 minute, iar în minutul 15 era deja 3-0. Jones a deschis scorul în minutul 3, Diaz a marcat peste două minute, iar Salah a înscris din penalty, după un sfert de oră de joc.

Pe finalul primei reprize, Tottenham a revenit și a marcat prin Kane în minutul 40, iar până la pauză, a mai avut o ocazie prin Kulusevski.

În repriza secundă, Tottenham a avut două bare în interval de 31 de secunde, prin Son și Romero. În minutul 77, gluma s-a îngroșat pentru echipa lui Klopp, care a primit golul al doilea din partea lui Son. 

Prelungirile au fost extraordinare. În minutul 90+3, Spurs a egalat la 3 prin rezerva Richarlison, numai că peste un minut, Jota a marcat golul de 4-3. După acest rezultat, Liverpool a făcut schimb de locuri cu Spurs și a trecut pe 5, cu două puncte peste rivali.

Video cu atacul lui Jota asupra lui Skipp

Video rezumat Liverpool - Tottenham 4-3

Liverpool aleargă după locul 4, de Liga Campionilor

Liverpool are patru victorii în ultimele patru jocuri și se află pe locul 5 în Premier League, cu 56 de puncte, dar departe de locul 4, pe care este clasată Manchester United cu 63 de puncte. Mai are șanse la locul de UCL, dar diferența de poziția a 4-a este mare.

"Dacă United și Newcastle câștigă toate meciurile rămase, cum să-i ajungem? Dacă ar începe să piardă, noi suntem acolo. Dar noi trebuie să ne câștigăm meciurilenoastre  pentru a juca în Europa. Brighton (n.r. una dintre viitoarele adversare) a jucat în weekend unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut în viața mea și trebuie să spun, Roberto De Zerbi, wow!", a completat Klopp. Brighton a învins cu 6-0 pe Wolverhampton.

Etichete: jurgen klopp , video liverpool - tottenham , skipp , thierney


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Video Aston Villa - Liverpool 3-3. ”Thriller” pe ”Villa Park”

Regretul lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a ieșit din lupta la titlu

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”