Lukaku, la Chelsea / Foto Chelsea

News Alert OFICIAL | Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea! Suma uriașă plătită de londonezi

articol scris de Digi Sport
12.08.2021, 20:38
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Atacantul belgian Romelu Lukaku (Inter Milano) a semnat cu Chelsea, pentru a doua oară, un contract pe o perioadă de cinci ani, a anunţat joi seara clubul londonez, scrie Reuters.

''Unul dintre cei mai prolifici atacanţi din fotbalul european, Romelu Lukaku, s-a întors la clubul pe care l-a susţinut când era tânăr şi unde are lucruri de terminat începute între 2011 şi 2014'', precizează Chelsea.

La începutul acestei luni, Inter Milano a respins o ofertă de 85 de milioane de lire sterline a lui Chelsea pentru Lukaku.

OFICIAL | Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea! Inter primește 97.5 milioane de lire

Lukaku, 28 de ani, a devenit prioritatea lui Chelsea pentru postul de atacant central, după ce Borussia Dortmund a exclus să-l vândă în această vară pe Erling Braut Haaland, care era în vizorul londonezilor.

Belgianul, fost jucător al lui Chelsea, a fost decisiv în sezonul trecut pentru câştigarea primului campionat al Italiei de către Inter din anul 2010.

Lukaku a jucat 15 meciuri în trei sezoane la Chelsea, între 2011 şi 2014, dar a fost vândut lui Everton după ce a impresionat în stagiunea în care a fost împrumutat la această echipă. El a fost aproape să revină pe Stamford Bridge în 2017, dar a preferat să se transfere la Manchester United pentru 75 de milioane de lire sterline.

Lukaku a marcat 42 de goluri în 96 de meciuri pentru United, însă în 2019 a semnat un contract pe cinci ani cu Inter. Belgianul este cel mai scump jucător din istoria milanezilor, care au plătit pentru el 80 de milioane de euro.

Potrivit BBC, Chelsea i-a achitat acum lui Inter Milano suma de 97,5 milioane lire sterline.

Agerpres

VIDEO Chelsea tocmai a câștigat Supercupa Europei

Etichete: chelsea , inter , romelu lukaku , mercato


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Oltenii conduc la pauză, grație reușitei semnate de Raul Silva

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

Șansa lui Horațiu Moldovan? Jan Oblak, dorit de un ”Gigant” din Premier League

Video Spectacol în Premier League. Liverpool - Tottenham 4-2 / Chelsea - West Ham 5-0

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”