Cristiano Ronaldo, la interviul cu Piers Morgan / Foto: Profimedia

Piers Morgan: "BREAKING - Cea mai tare declarație dată de Ronaldo până acum"

articol scris de Digi Sport
15.11.2022, 15:04
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

În acelaşi interviu "exploziv" acordat celebrului Piers Morgan, la postul TalkTV, Cristiano Ronaldo a afirmat că se simte "trădat" de Manchester United şi că se gândeşte la faptul că responsabilii clubului încearcă să scape de el.

Cristiano Ronaldo, intervievat de Piers Morgan

Într-o altă parte a interviului difuzat luni, el a reînnoit atacurile la adresa clubului unde a mai jucat în perioada 2003-2009, cucerind trei titluri de campion al Angliei şi o Ligă a Campionilor.

La un moment dat, Piers Morgan l-a întrebat pe CR7: "Cristiano, să începem prin a te întreba de ce faci acest interviu cu mine?"

"Pentru că te plac. E foarte simplu", a venit imediat răspunsul statului portughez.

Celebrul jurnalist a postat această scurtă bucată din interviu pe rețelele sociale, alături de textul: "BREAKING: Cea mai tare declarație dată de Ronaldo până acum".

Imaginile cu Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes fac cât 1000 de cuvinte. CR7 a rămas "interzis" în vestiar

Galerie Foto

CR7 a făcut o serie de afirmații dure și a lansat atacuri fără precedent la adresa celor de la Manchester United și a managerului Erik ten Hag.

Acest lucru a creat tensiuni și în vestiarul naționalei Portugaliei, iar imaginile de mai jos stau mărturie.

Pe rețelele sociale a apărut o filmare cu Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo, colegi atât la Manchester United, cât și la echipa națională.

CR7 a avut parte de o reîntâlnire mult mai "rece" decât se aștepta cu coechipierul său, care a părut să-l evite în vestiar.

După un moment de uluială, Cristiano Ronaldo i-a întins mâna. Bruno a dat noroc cu colegul său, după care i-a adresat câteva cuvinte, dar CR7 rămăsese "interzis", iar grimasa sa spune totul.

Ce spune Cristiano Ronaldo despre proprietarii lui Manchester United

Proprietarii clubului Manchester United, familia Glazer, "nu sunt interesaţi de succesele sportive ale echipei lor", a declarat Cristiano Ronaldo, în noi pasaje din interviul său acordat lui Piers Morgan, în cursul căruia a emis o serie de critici împotriva grupării de pe Old Trafford.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" a fost foarte puţin utilizat în acest sezon de noul manager al "Diavolilor roşii", olandezul Erik ten Hag, şi chiar a fost sancţionat pentru că a refuzat să intre în teren ca rezervă.

"Familiei Glazer nu-i pasă de club, de sportul profesionist. Aşa cum ştiţi, Manchester este un club de marketing. Ei obţin bani din marketing, iar de sport nu le pasă cu adevărat, în opinia mea", a asigurat jucătorul originar din Funchal.

Mass-media a anunţat în vară că Ronaldo a încercat fără succes să-şi găsească un nou club, care să-i ofere şansa să participe la cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, în care portughezul este golgheterul all-time (140 goluri).

În prezent, Manchester United ocupă locul al cincilea în Premier League, la 11 puncte în spatele liderului Arsenal.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , piers morgan , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”