Cristiano Ronaldo/ Foto: Profimedia Images

"Regele se întoarce!". Cristiano Ronaldo și-a anunțat revenirea pe teren

articol scris de Digi Sport
29.07.2022, 22:11
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a anunțat când urmează să revină pe teren, după ce a ratat pregătirea de vară pe care Manchester United a avut-o până acum, deci implicit și partidele amicale.

Atacantul lusitan dorește să plece de pe Old Trafford și i-a înștiințat de acest lucru și pe șefii lui United, dar momentan agentul său, Jorge Mendes, nu a găsit o variantă optimă.

Cristiano Ronaldo, gata să joace din nou pentru Manchester United

Speculațiile cu privire la viitorul lui Cristiano Ronaldo au fost la ordinea zilei în această vară, dar momentan jucătorul portughez a rămas la Manchester United, chiar dacă dorința sa este să plece.

Conducerea clubului englez s-a opus până acum ideii de a-l lăsa pe atacant să se transfere și poziția șefiilor de pe Old Trafford a rămas neschimbată chiar și după discuțiile avute în cantomanetul de la Carrington.

Până la lămurirea situației, se pare că Ronaldo e gata să joace din nou în tricoul lui Manchester United, duminică, într-un amical contra celor de la Rayo Vallecano.

Anunțul a fost făcut chiar de lusitan, prin conturile sale de socializare: "Duminică, Regele o să joace".

Manchester United va juca o partidă de pregătire mâine, în Japonia, contra celor de la Atletico Madrid, iar duminică, pe Old Trafford, contra celor de la Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo a cerut rezilierea contractului cu Manchester United

Miercuri, starul portughez nu a evoluat niciun minut în meciul amical pe care Manchester United l-a disputat cu porţile închise în compania formaţiei galeze Wrexham.

Cristiano Ronaldo a asistat de pe marginea terenului la acest joc, câştigat de echipa sa cu scorul de 4-1.

Printre cei care au evoluat în acest meci pentru “diavolii roșii” s-au numărat danezul Christian Eriksen, care a înscris şi unul dintre goluri, şi argentinianul Lisandro Martinez, jucători transferați în această vară.

În urma discuțiilor cu conducerea clubului, Cristiano Ronaldo și-a menținut poziția și dorința de a pleca de la Manchester United, potrivit skysports.com.

“CR7” a fost informat de responsabilii clubului că face parte din planurile noului antrenor Erik Ten Hag şi trebuie să-şi respecte contractul cu gruparea din Premier League.

Ultima cerință a lui Cristiano Ronaldo i-a luat prin surprindere pe cei de la Manchester United, conform jurnaliștilor de la Daily Mail.

Cristiano Ronaldo ar fi cerut rezilierea contractului cu Manchester United, în condițiile în care înțelegerea expiră în vara anului 2023.

Cristiano Ronaldo, salariu de 30 de milioane de euro la Manchester United

Cristiano Ronaldo are un salariu anual de aproximativ 30 de milioane de euro la Manchester United. Deocamdată, nicio echipă din Europa nu și-a manifestat dorința de a-l transfera pe portughez. Chelsea, Bayern Munchen, PSG, Real Madrid și Atletico Madrid au refuzat să facă o mutare.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în august 2021. Starul portughez are în palmares cinci trofee UEFA Champions League, patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United.

  • Digi Sport va difuza următoarele trei sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Etichete: cristiano ronaldo , rayo vallecano , amical manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

5.000.000€ pentru Dan Petrescu la CFR Cluj!

Exclusiv ”Cu siguranță nu va mai rămâne la Parma”. Care e ”prețul corect” al lui Dennis Man: ”Poate juca la orice echipă de top”

Citeşte şi

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Avionul echipei la care joacă și un internațional român a fost lovit de un fulger

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”