Wayne Rooney / Foto: Profimedia

Rooney, despre Ronaldo: "A îmbătrânit puțin!". Replica tăioasă primită imediat de la Piers Morgan a ajuns virală

articol scris de Digi Sport
06.04.2022, 18:47
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu are nici pe departe sezonul dorit la Manchester United, întrucât "diavolii roșii" vor termina fără niciun trofeu ediția curentă. 

Fostul său coechipier alături de care a format un parteneriat letal pe Old Trafford, Wayne Rooney (36 de ani), a declarat săptămâna aceasta că portughezul nu mai este la același nivel, iar jurnalistul Piers Morgan i-a oferit o replică vehementă. 

Wayne Rooney, "pus la colț" de Piers Morgan după ce și-a spus părerea despre Cristiano Ronaldo

În primă fază, fostul internațional englez a declarat despre Ronaldo următoarele:

"Cred că a marcat goluri importante în Champions League la începutul acestui sezon, a reușit și un hattrick cu Tottenham, dar dacă vorbim despre viitorul acestui club, trebuie să folosești jucători tineri, înfometați, pentru ca Manchester United să se ridice în următorii doi-trei ani.

Evident, Cristiano a îmbătrânit puțin, cu siguranță nu mai este jucătorul de acum câțiva ani, iar asta se întâmplă mereu, așa e în fotbal.

Este un pericol în fața porții, dar în rest e nevoie de mai mult, Manchester United are nevoie de jucători tineri și înfometați", a declarat Rooney.

La scurt timp, Morgan, cunoscut pentru relația de prietenie pe care o are de ani buni cu Ronaldo, i-a oferit lui Rooney un răspuns tăios pe Twitter:

"Hmmm. 1: Ronaldo a marcat 18 goluri pentru United în acest sezon, într-o echipă slabă și la 37 de ani. Ultima dată când Rooney a marcat 20 de goluri într-un sezon pentru United, avea 27 de ani.

2: Ronaldo este mai pregătit fizic în acest moment decât a fost Rooney în orice moment al carierei. 3: Nu există niciun fotbalist pe lumea asta cu foame mai mare decât a lui Cristiano ", a fost replica lui Morgan, care a strâns peste 14.000 de aprecieri în aproximativ 24 de ore. 

Cristiano Ronaldo a ratat deja mai multe milioane de euro în acest sezon

Potrivit presei britanice, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon, Ronaldo a pierdut deja o sumă uriașă. Lusitanul are mai multe bonusuri de performanță incluse în contractul său valabil pe doi ani, iar majoritatea celor legate de ediția actuală deja nu mai pot fi bifate. 

Astfel, până acum, CR7 a pierdut în jur de aproximativ 6 milioane de euro. Suma mai poate crește până la finalul sezonului și, având în vedere situația de la Manchester United, scenariul este foarte probabil. 

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , wayne rooney , piers morgan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

Citeşte şi

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”