Thomas Tuchel / Foto: Profimedia Images

Thomas Tuchel a aflat ce buget de transferuri îi pune la dispoziție noua conducere a lui Chelsea

articol scris de Digi Sport
25.05.2022, 12:18
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Chelsea pare că a depășit problemele din ultima perioadă, cauzate de izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina, care a avut un efect important inclusiv asupra lui Roman Abramovich, fostul patron al londonezilor.

Thomas Tuchel a aflat ce buget de transferuri îi pune la dispoziție noua conducere a lui Chelsea

Potrivit presei din Anglia, noua conducere a celor de la Chelsea a stabilit ce buget de transferuri îi va pune la dispoziție lui Thomas Tuchel pentru perioada de mercato din această vară. Tehnicianul german va primi nu mai puțin de 220 de milioane de euro, o sumă importantă dacă ar fi să ținem cont de situația clubului din urmă cu câteva luni.

Tuchel va avea ca principal obiectiv refacerea echipei, în special în zona defensivă. Cum Antonio Rudiger a plecat la Real Madrid, iar Andreas Christensen, Cesar Azpilicueta și Marcos Alonso au șanse mari să ajungă la Barcelona, Chelsea are nevoie de transferuri în linia de apărare, iar albaștrii vor trebui să găsească soluții pentru a acoperi golul lăsat de aceștia.

Chelsea va intra în era Todd Boehly

Liga profesionistă engleză a anunţat că mutarea a trecut testul proprietarilor şi directorilor.

Pentru a finaliza această tranzacție, Guvernul Marii Britanii trebuie să elibereze licenţa de vânzare necesară.

Potrivit unor surse citate de BBC, preluarea clubului Chelsea Londra va fi finalizată miercuri.

Todd Boehly (46 de ani) este patronul echipei americane de baseball LA Dodgers.

Miliardarul rus Roman Abramovich a anunțat că banii obținuți în urma tranzacției vor merge către organizații caritabile. În plus, Abramovich susține că nu a solicitat returnarea unui împrumut acordat clubului, în valoare de 1,5 miliarde de lire sterline.

În ultimele luni, clubul Chelsea a operat în condiţiile unei noi licenţe speciale guvernamentale, din cauza sancţiunilor impuse oligarhului rus Roman Abramovich. Chelsea are lunar de plătit salarii de 28 de milioane de lire sterline.

  • Din sezonul 2022-2023, Premier League se va vedea pe canalele Digi Sport, la fel precum ligile din Italia, Spania, Germania şi Franţa.

Noul proprietar al clubului Chelsea a trebuit să prezinte garanții financiare, necesare pentru dezvoltarea stadionului Stamford Bridge, pentru îmbunătățirea lotului echipei și pentru alte departamente din cadrul clubului.

Chelsea Londra este deținătoarea trofeului UEFA Champions League. În acest sezon de Premier League, echipa pregătită de către Tomas Tuchel s-a clasat pe locul trei.

Thomas Tuchel a anunțat că va continua la Chelsea și sub noua conducere. Aflat din ianuarie 2021 la echipa londoneză, antrenorul german mai are contract până în 2024.

  • Chelsea Londra, club fondat în anul 1905, a câștigat șase titluri și opt Cupe în Anglia.

Etichete: chelsea , thomas tuchel , buget chelsea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Scandal la Bayern Munchen înainte de confruntarea de ”foc” cu Real Madrid

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”