Gabi Tamaș/ Foto: Instagram @gabrieltamasofficial

Prima echipă care îl vrea pe Gabriel Tamaș, după plecarea cu scandal de la Petrolul: "Nu cred că aș avea probleme cu el"

articol scris de Digi Sport
18.10.2022, 07:52
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Sosit la începutul sezonului la Petrolul, Gabriel Tamaș (38 de ani) a plecat de la echipă zilele trecute, după un conflict cu antrenorul Nae Constantin (48 de ani).

Prima echipă care îl vrea pe Gabriel Tamaș, după plecarea cu scandal de la Petrolul: "Nu cred că aș avea probleme cu el"

Aflat liber de angajament în momentul de față, Tamaș a primit prima ofertă. Fundașul este dorit de Dan Alexa la FC Brașov, iar antrenorul crede că nu ar avea probleme în ceea ce privește gestionarea relației cu fostul său coechipier de la Dinamo.

"Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine. Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine. L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov.

Este un jucător foarte valoros. Gabi a ajutat-o mult pe FC Voluntari, a jucat foarte bine și la Petrolul și ar fi un mare plus pentru noi sosirea unui astfel de jucător”, a spus Dan Alexa, potrivit ProSport.

Sorin Cârțu, revoltat de comportamentul lui Gabi Tamaș: “I-aș fi tăiat-o imediat!”

Episodul "înregistrarea" nu este singurul în care Gabriel Tamaș "a călcat pe bec" la Petrolul. Claudiu Tudor, directorul sportiv al "lupilor", a dezvăluit că fundașul nu s-a prezentat la un antrenament al echipei, din timpul cantonamentul efectuat în Turcia, din cauza faptului că se afla în stare de ebrietate.

În direct la Digi Sport, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a condamnat comportamentul fundașului central și a spus că ar fi fost mai dur dacă s-ar fi aflat în situația lui Nae Constantin.

"Are dreptate Nae Constantin. Mi-a plăcut ce a vorbit, când i-au luat interviu. Nu e admisibil ca tu, jucător, să suni antrenorul, să îi dai pe speaker… ca să ce? Să-mi marchez teritoriul în fața coechipierilor?

Îl iubesc pe Tamaș ca jucător, l-am simpatizat, bun fotbalist. Dar n-ai voie să faci așa ceva! Că era la șpriț sau nu, n-ai voie! Dacă vorbești cu antrenorul, trebuia să fie o discuție privată. Ar fi trebuit să asculte alți jucători?

Aș fi procedat în același mod, ca antrenor. Sau probabil nici nu discutam cu el, i-aș fi tăiat-o imediat! Nae a fost mai maleabil, l-a respectat prea mult. De unde tu, jucător, îmi dai telefon acasă, în timpul meu liber? Vezi-ți de drumul tău, vorbim la club", a spus Sorin Cârțu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Etichete: liga 2 , fc brașov , dan alexa , gabriel tamas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Cojocaru a întrerupt Farul - Sepsi în minutul 42: scandări xenofobe din partea galeriei Farului

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Citeşte şi

Video Liga 2 | Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Programul etapei a 8-a din play-off și clasamentul

Mioveni - Csikszereda 3-1. Prima victorie pentru echipa lui Schumacher în play-off. Robert Ilyes, descumpănit

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”