Puzzle-ul zilei: Ronaldo și Ronaldinho / Foto: bankingadda.in

Provocarea zilei: între zeci de imagini cu Ronaldo, găsește-l pe Ronaldinho! Ai 5 secunde!

articol scris de Digi Sport
21.09.2022, 08:44
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ronaldo Nazario da Lima, "adevăratul Ronaldo", așa cum îi spun mulți dintre iubitorii fotbalului, va împlini, pe 22 septembrie, 46 de ani.

Imaginea zilei: îl găsești pe Ronaldinho?

Galerie Foto

Retras din fotbal în 2011, după un amical contra României, Ronaldo este în prezent acționar majoritar la Valladolid, grupare care a promovat la finalul sezonului trecut în La Liga.

Cu ajutorul colajului de mai sus, îți vom testa spiritul de observație: între zeci de poze cu fața lui Ronaldo este strecurat și chipul fostului său coleg de la naționala braziliei, Ronaldinho.

Ai 5 secunde să-l identifici pe Ronaldinho, în prima poză din galeria de mai sus. Dacă nu reușești, dă click pe a doua poză!

  • Sao Cristovao, Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan și Corinthians sunt echipele la care a evoluat Ronaldo
  • 2011 este anul în care Ronaldo s-a retras

Cum arată "adevăratul Ronaldo" la 11 ani de când s-a retras, după un meci contra României

Galerie Foto

Celebrul Ronaldo Nazario da Lima, "adevăratul Ronaldo", așa cum îi spun mulți dintre iubitorii fotbalului, va împlini, pe 22 septembrie, 46 de ani.

La 11 ani de la retragere, campionul mondial cu naționala Braziliei în 1994 și 2002 este patronul clubului ValladolidImaginile surprinse într-o vacanță din vara lui 2021 îl arată pe Ronaldo foarte schimbat față de cum era pe teren (foto, în galeria de mai sus). 

Ronaldo este acționar majoritar la Valladolid din septembrie 2018. El deține 82% din clubul spaniol, care evoluează acum în La Liga 2. Brazilianul își ghidează managament-ul, potrivit spuselor sale, în jurul a patru valori: competitivitate, transparență, socializare și revoluție. ”Vrem să formăm cea mai bună echipă posibilă”, zicea sud-americanul, la preluarea grupării.

Ronaldo a fost eroul Braziliei de la CM 2002, unde a înscris 8 goluri în cele 7 partide disputate, inclusiv două în finala cu Germania. Atacantul brazilian, cu 98 de meciuri și 62 de goluri, a disputat ultimul meci la națională în iunie 2011, un amical contra României, câștigat de sud-americani, 1-0.

FOTO Ronaldo, la meciul de retragere, contra României

Galerie Foto

Ronaldo și-a onorat pariul pierdut și a pedalat 450 de kilometri. Ce a mărturisit la finalul traseului

Legendarul Ronaldo (45 de ani) a pierdut un pariu după ce echipa patronată de el, Real Valladolid, a promovat în La Liga

Fostul internațional brazilian a trebuit să facă celebrul traseul Camino de Santiago pe jos, însă, deoarece are 450 de kilometri, a transmis că va onora pariul, dar cu ajutorul bicicletei.

"Il Fenomeno" și-a luat alături un ajutor, preparatorul fizic Celina Locks, și a reușit să parcurgă cu succes traseul. În momentul în care a ajuns la destinație, fostul fotbalist a fost întâmpinat de o mulțime de suporteri și s-a fotografiat cu aceștia.

Ronaldo a primit și o diplomă de onoare pentru efortul depus. La final, a comentat situația în stilul caracteristic.

"Mă dor mușchii și am dureri, chiar și la fund. Dar a meritat. M-am gândit la mii de lucruri zilele astea. Anul acesta am muncit foarte mult la Valladolid pentru promovarea în La Liga", a transmis Ronaldo, conform Football Espana.

Etichete: ronaldo , ronaldinho


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Manchester United a pregătit oferta pentru ”noul Ronaldinho”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”